Thomas Rode: Færdig på Michelin-restaurant

Thomas Rode vil nu være palæo på fuldtid

Thomas Rode vil nu være palæo på fuldtid

Foto: All Over"4-Stjerners Middag"-kokken Thomas Rode serverer sin sidste ret til sommer efter 17 år som køkkenchef for den en-stjernede københavnske Michelin-restaurant Kong Hans Kælder.

Det kommer dagen efter, at stenaldermanden fjernede foie gras fra menukortet efter afslørende optagelser fra en fransk producent af ande- og gåselever.

Thomas Rode: Slut med hængepatter

Men Thomas Rode, der har restaurantens logo tatoveret på brystkassen, siger til erhvervssiden epn.dk, at det er hans egen beslutning at stoppe.

- Da jeg kom tilbage efter sommerferien kunne jeg mærke, at jeg ikke havde det samme i mig. Gennem alle årene har jeg været god til at genopfinde mig selv og været begejstret for at skabe noget nyt, siger Thomas Rode til epn.dk.

- Der var engang, hvor jeg kunne glæde mig en helt uge til at servere noget nyt til en stamgæst, der havde booket bord en lørdag. Men med tiden blev det bare rutine og erfaring.

Muskelbundtet skal nu bruge tiden på at skrive og holde foredrag om stenalderkost, som han sidste år skrev en succesbog om.

Se hvilken anden TV-kendis, der også har droppet jobbet
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close