Thomas Helmigs forvandling

Helmigs lidt skæve og meget charmerende tandsæt er blevet erstattet

Helmigs lidt skæve og meget charmerende tandsæt er blevet erstattet

Foto: All Over og Polfoto. Layout: Jannie Björk JacobsenFor nylig medvirkede Thomas Helmigs 52-årige kæreste Tina Horsted i et tv-program, hvor hun gav udtryk for, at hun gerne betjener sig af både fedtsugninger, Botox og silikone for at se yngre ud. 49-årige Thomas Helmig er åbenbart enig med Tina i, at det kræver hjælp udefra at trodse kroppens naturlige forfald og bevare det ungdommelige look. I hvert fald har den århusianske sanger fået renoveret bisserne.

Helmig inivterer ekskonen i biografen

Tandsættet, som tidligere mindede om en flisebelægning, der var kørt over af en kampvogn, er erstattet af et snehvidt bidegitter. Den nyskilte sangers tænder er placeret med militær regelmæssighed - venstre og højre side er nøjagtige spejlbilleder af hinanden. Man skulle tro, at Thomas Helmigs ekskone Renée Toft Simonsen som tidligere model er mere forfængelig end Thomas Helmig. Men det er slet ikke tilfældet. Hos den 48-årige forfatter og psykolog er der ingen spor af Botox, silikone eller kosmetiske tandbehandlinger.

Tandløse Renée
En sjat hårfarve er muligvis, hvad hun har dristet sig til at hælde i den grå manke.
Og når Renée åbner munden, ser man tydeligt, at en af hendes kindtænder har forladt sin plads i overkæben.

Så måske får vi hende snart at se i tandlægestolen. Prisen for et nyt tandsæt a la Helmig varierer afhængig af projektets størrelse, men det bliver hurtigt dyrt - fotografen og modeeksperten Jim Lyngvild betalte næsten 60.000 kr. for sin tandrenovering. I fremtiden er første trin hen imod flotte bisser måske, at man tisser i en kop.

Se Geggos vilde forvandling her

For kinesiske forskere kan fra urin og andre celler udvinde stamceller, som kan gro til tænder. Men for at tænderne bliver stærke nok til brug, kræver det lidt mere forskning.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close