Helmig inviterer ekskonen i biografen

Charmebøffen er stadig rigtig gode venner med ekskonen, René Toft Simonsen

Charmebøffen er stadig rigtig gode venner med ekskonen, René Toft Simonsen

Foto: All Over


Det har været en følelsesmæssig hård tid for popikonet Thomas Helmig efter bruddet med den tidligere fotomodel Renée Toft Simonsen. Parret havde været sammen i 17 år og gift i 13. Det er efterhånden et stykke tid siden, at det populære kendispar valgte at gå fra hinanden, og nu fortæller Helmig, at han ikke længere føler sig helt rundt på gulvet.

Så lykkelige var Helmig og Renée

Kendis-eksparret holder stadig rigtig meget af hinanden, og gennem hele skilsmissen har parret formået at forblive hinandens bedste venner. Det fortæller den krølhårede charmør i et interview med Jyllandsposten.

- Hun er min bedste ven, og jeg er hendes bedste ven. Der er der ikke ændret en skid ved.

Se Helmigs nye kæreste

Helmig fortæller også, at det stadig er ekskonen han ringer til, når han skal ud og hygge sig.

- Hvis jeg skal i biffen, er det hende jeg inviterer med. Den del af vores liv har ikke ændret sig. Men jeg lægger mig til at sove i en anden seng end hendes. That's it.

Thomas Helmigs kæreste er tidligere sex-model

Efter bruddet med Renée, spottede SE og HØR hurtigt Helmig på kærlighedsferie i Malaga med den 52-årige overlæge, Tina Horsted. Men den hoftevridende popstjerne hævder, at både ekskonen og han selv er 100 procent single.Så glade så eks-modellen og popstjernen ud, da de stadig delte seng med hinanden. (Foto: All Over)


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close