Nyheder3. oktober 2016

Mascha: Føler jeg svigter mit eget barn

En rejse med UNICEF betyder, at Mascha Vang må misse Hollie Nolias fireårs-fødselsdag.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160428-hollie_nolia_og_mascha-tsl-0004_0.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Det er ikke altid til at få kalenderen til at gå op, så man kan nå alt det, man gerne vil. Sådan er det selvfølgelig også for 37-årige Mascha Vang, der altid har travlt.

Denne gang betyder et projekt, at hun går glip af sin datters fødselsdag. Hun er nemlig på vej til Tanzania i Afrika i forbindelse med en rejse for UNICEF, hvor hun skal se nærmere på livet dernede og især fokuserer på børn.

- Jeg skal sammen med UNICEF ned og opleve og undersøge, overlevelsen af spædbørn. Rigtig mange dør nemlig i de første år af deres liv, eller allerede som helt spæde. Jeg tror mit moderhjerte får en hård tur, men jeg har virkelig hjerte for de udfordringer der er i Afrika, hvorfor dette også er min tredje rejse hertil i år, skriver Mascha Vang på sin blog.

Men selv om rejsen er meget vigtig, gør det selvfølgelig ondt på Mascha, at det betyder, at hun går glip af sin datters fødselsdag på onsdag.

- Jeg sidder allerede med en knude i maven, fordi det også betyder at jeg ikke er hjemme på Hollie Nolias 4 års fødselsdag. Det er en ambivalent følelse på den måde, at jeg føler jeg svigter mit eget barn, men gør noget godt for en hel masse andre. Dog er hun ikke gammel nok til at vide, det lige er onsdag d. 5. oktober hun fylder år, så vi lader bare som om hun har fødselsdag på søndag d. 9. i stedet, hvor hele den jyske familie kommer og fejrer hende, lyder det fra bloggeren, som så alligevel får fejret sin søde datter.

Se flere billeder af Hollie Nolia her:

Galleri: Mascha Vang s datter Hollie Nolia som model

Sponsoreret indhold