Nyheder13. marts 2018

Thomas Buttenschøn om sin Mille: Vi er meget forelskede

Thomas Buttenschøn åbner for første gang op om forholdet til børneværten.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/buttenschoen.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

De har nydt hinanden siden sidste efterår, men først nu er den populære sanger og "Danmark har talent"-dommer Thomas Buttenschøn klar til at tale åbnet om den store kærlighed til 28-årige Mille Gori – bedre kendt som Motor Mille.

– Hun er bare skidesød og skidedejlig og meget forelsket. Det er vi begge to. Jeg synes, det er rigtig skønt. Lige nu nyder vi bare, at vi er kærester. Vi render rundt i en lille lykkeboble, siger Thomas Buttenschøn til SE og HØR.

Parret lavede ”Cirkus Summarum” sammen i sommers, men efter den sidste spilledag fortsatte de to kollegaer med at holde kontakten.

– Vi fandt sammen engang i efteråret. Vi var jo venner, og så tænkte vi, gad vide, om vi er mere end venner? Den tanke var vi nok fælles om, lyder det fra Buttenschøn, der lørdag havde sin livedebut som dommer i ”Danmark har talent”.

Det forelskede par udnyttede da også den danske vinterkulde i januar til at tage på kærlighedsferie i Brasilien og Argentina.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mille-gori.jpg
 (Foto: DR)
Jaaah!! Mille Gori eller ”Motor Mille” kan roligt række næven i vejret, for nu er forholdet til popstjernen officielt. (Foto: DR)

Børnene er vigtigst

Forholdet til Mille Gori kommer i forlængelse af det syv år lange ægteskab til bloggeren og jordemoderen Cana Buttenschøn, som også er mor til eksparrets sønner, Jens og Peter.

De to børn var da også i fokus, da Cana og Thomas Buttenschøn i en fælles besked på Facebook afslørede, at de var gået fra at elske hinanden som kærester til at gøre det som venner.

– Børnene er det vigtigste, og det vil de altid være. Det er vores livs sværeste beslutning, da den jo ikke kun handler om os, men i virkeligheden i langt større grad handler om dem.

Læs mere om "Danmark har talent" i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold