Thomas Blachman knust over Marias død

Thomas Blachman afviser rygtet om, at han skulle have skrevet under på en millionkontrakt med TV2 i forbindelse med X Factor 2019.

Thomas Blachman afviser rygtet om, at han skulle have skrevet under på en millionkontrakt med TV2 i forbindelse med X Factor 2019.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Thomas Blachman kan være hård i filten, når han sætter sig bag dommerpulten i ”X Factor”.

Men sidste fredag lagde den 53-årige mand ud med en rørende hilsen til sin veninde, dj og forfatter Maria Gerhardt, der døde blot en dag forinden efter et langt sygdomsforløb.

– Jeg bliver nødt til at dedikere det her nummer til en kær kollega, som ikke findes mere. Det er Maria Gerhardt, som har hjulpet mig i otte år og spillet tusindvis af numre for mig, sagde en tydelig berørt Thomas Blachman, da han skulle introducere Chili.

Da SE og HØR mødte Thomas Blachman efter programmet, havde han ikke svært ved at sætte ord på lige præcis, hvor meget Maria betød for ham.

– Man må tage ved lære af Maria. Hun var enormt god til at beskytte sig selv. Man skal ikke stå og flæbe. Jeg kan tænke over det venskab resten af mit liv. Hun var en ånd i tiden. Hun var en god ven, og hun så mig, og hun kunne rumme mig. Hun kunne fortælle mig, når hun syntes, jeg gjorde noget forkert. Hun var meget præcis, kærlig og usnobbet... Og meget elsket af en masse mennesker, lød de smukke ord fra Thomas Blachman.

Se billedet af Maria Gerhardt og Thomas Blachman herunder: 

Maria Gerhardt, også kendt som Djuna Barnes, hjalp Thomas i 2011, hvor hun var gæstedommer i ”X Factor”. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen) 

Læs hele historien om Thomas Blachman i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close