Nyheder 13. februar 2018

Thomas Blachman efter Albertes exit: Færdig med at græde på TV

Thomas Blachman har ingen intentioner om at lade tårerne få frit løb igen – man bliver nemlig utrolig grim, når man åbner for sluserne.
(Foto: Dan Mariegaard)

18-årige Alberte fortryllede Thomas Blachman i dette års udgave af X Factor. 

Der var bare et problem - Alberte kunne ikke se sig selv i en gruppe. 

Thomas Blachman dog også forudset, at det ikke ville komme til at gå helt nemt med Alberte, Olivia, Ida og Josephine. 

Da han forsøgte at lokke Alberte med til bootcamp, måtte den rutinerede "X Factor"-dommer tage alternative midler i brug.

- Jeg vidste ikke, at hun ville trække stikket lige der. Jeg troede, vi havde fundet hinanden. Det var jo et helvede overhovedet at få hende på bootcampen. Først fik jeg et nej, men så fik jeg min manager til at ringe til hende. Han er lidt mere pædagogisk. Og så fik jeg hende sgu med, fortæller Thomas Blachman til SE og HØR og fortsætter:

- Alberte har været exceptionelt god til at gøre sin ting, og måske havde hun allerede besluttet sig på forhånd, og måske har hun allerede en pladekontrakt, siger Thomas.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: DR

(Foto: DR)

Men også under bootcampen måtte han også tale for sin sag. 

– Jeg havde et møde med hende og mine folk dagen inden, hvor jeg prøvede at fortælle hende, hvor meget jeg ville gå efter at finde sange, som hun selv kunne have skrevet. Men det er jo et formatproblem, at man ikke kan få originalmateriale med, for så går man glip af åbenlyse talenter som Alberte, udbryder Blachman.

Den 54-årige dommer har vandet høns flere gange i denne ombæring af det populære format, som DR overdrager til TV2 efter denne sæson.

– Det er måske, fordi det er sidste gang. Det er NU. Måske går jeg for meget op i det. Men jeg gør det ikke for kameraernes skyld. Jeg fungerer også foran kameraerne, selvom jeg ikke græder. Hold kæft, hvor bliver man grim. Det er sidste gang, jeg skal græde på TV. Men jeg kan ikke lade være, for det betyder meget for mig. Men det er ikke, fordi jeg konstant har let til tårer, slutter den karismatiske herre.

Sponsoreret indhold