Nyheder8. februar 2018

Henter gammel deltager tilbage: Remee bryder "X Factor"-reglerne

Remee har fortrudt, at han sendte 24-årige Laura hjem under fredagens nervepirrende five chair challenge. Derfor bryder den erfarne ”X Factor”-dommer nu en uskreven regel og henter den udsmidte deltager tilbage i programmet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/naerkontakt-remee.jpg
 Foto: All Over Press

Som altid sad følelserne helt ude på tøjet hos både dommere og deltagere, da ”X Factor” løb over skærmen fredag aften.

Under det nervepirrende five chair challenge var det dommer Remee, der skulle beslutte, hvem af sine solister over 23, som han ville sende videre.

Men valget var tilsyneladende ikke sådan lige til. For nu vælger Remee at hente en af de deltagere tilbage, som han oprindelig smed ud fredag aften.

Til DR fortæller Remee nu, at han henter 24-årige Laura fra Odense tilbage – den garvede talentdommer har simpelthen fortrudt, at han valgte at sende Laura hjem til fordel for konkurrenten Rasmus.

https://imgix.seoghoer.dk/laura.jpg
 (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR1)

Laura er tilbage i "X Factor". Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR1

- Der er en person, der hele tiden har rumsteret i hovedet på mig, siger han til DR, inden at han ringer til Laura og overbringer hende nyheden om, at hun stadig er en del af ”X Factor”-konkurrencen, hvis hun har lyst.

- Jeg synes, det var lidt uretfærdigt, at du ikke fik chancen for at gå videre til bootcampen. Så hvis du har lyst kan jeg måske overtale dig til at komme med alligevel, siger Remee ifølge DR til Laura i telefonen, inden at den udstemte deltager takker ja til tilbuddet om at komme tilbage i det populære sangprogram.

Med sin beslutning har Remee således valgt at bryde de uskrevne ”X Factor”-regler, der siger, at man ikke henter udstemte deltagere tilbage i programmet.

Sponsoreret indhold