Nyheder13. oktober 2016

Jubiiii! Terkel og Stewart vender tilbage

Hvis du har savnet Anders Matthesens sjove univers med Terkel, Stewart Stardust og alle de andre sjove figurer, så er der godt nyt. 28. oktober vender de tilbage i ny børnebog
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-307628.jpg
 Foto: All Over Press

28. oktober vender Stewart Stardust og Terkel tilbage. Ikke i en ny film, men i Anders Matthesens nye børnebog "Ternet Ninja".

Den nye bog handler om Terkels 13-årige fætter Aske, der får en ninja-dukke i fødselsdagsgave af sin onkel Stewart.

Terkel, der var hovedpersonen i filmen "Terkel i Knibe", kommer dog ikke til at være særligt meget med i den nye bog.

- Der er en scene, hvor de alle sammen er samlet til Askes fødselsdag, og det var klart den største fest at skrive. Det er rent filmtrailer-materiale. Terkel er jo ikke med i resten af bogen, men det var fedt at kunne tage ham frem til glæde for dem, der måske har gode barndomsminder med ham, fortæller Anders Matthesen til MetroXpress.

Selvom det er 12 år siden, at vi sidst så noget til Anders Matthesens sjove univers, så følte komikeren ikke, at han var færdig med at fortælle historier der fra. Det har dog været vigtigt for ham, at det var i den rigtige sammenhæng.

- Jeg har enorm integritet og beskyttertrang overfor mine figurer, og jeg har sagt nej til flere millioner kroner af folk, der ville have Stewart til at medvirke i en øl-reklame. Jeg føler ikke, at jeg var færdig med ’Terkel’-universet, og derfor synes jeg, det giver mening at arbejde videre med det, fortæller Matthesen til MetroExpress.

Børnebogen "Ternet Ninja" udkommer på forlaget Rosinante den 28. oktober.

null

Sponsoreret indhold