Matthesen fejlopereret: Påvirker ham resten af livet

Foto:Dan Mariegaard

Komikeren Anders Matthesen har været udsat for grov lægesjusk, det fortæller han om i det nye nummer af ALT for Damerne.

Og det er fødderne den er gal med for den sjove mand. 

- Begge fødder blev opereret af en eller anden klovn, der bare stak en kniv ind og fyrede den af, fortæller Anders Matthesen til damebladet. Operationen skulle ellers have hjulpet ham, da han led af nedsunken forfod på begge fødder.

Men operationen i 2013 blev alt andet end forløsnende for ham. Skaderne fra operationen kommer nemlig til at påvirke ham hele livet. 

- Når jeg skal ned om morgenen, skal jeg pludselig planlægge at tage en ekstra trøje med til min søn, for så slipper jeg for at gå op ad trappen igen senere, jeg kan ikke bære ham på samme måde som før, jeg kan ikke spille fodbold med ungerne, jeg kan ikke gå på bare tæer, jeg kan ikke løbe, jeg kan ikke hoppe på trampolin og går rundt med indlæg i begge sko, fortæller komikeren. 

Kirurgen, der havde opereret Anders Matthesen, havde blandt andet glemt lidt tråd fra operationen i hans fod. Og så havde den sjove mand fået skåret nerverne over til hans tæer. 

Den uheldige operation gør, at Anders må finde måder at aflaste sine fødder på, når han står på scenen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close