Sygdomsplaget Ibi: Jeg vil svede medicinen ud

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Tv-værtinden Ibi Makienok er gået grueligt meget igennem de seneste par år, og den 42-årige kendis fortæller nu, at når hun begiver sig ned i træningscenteret, er det ikke for at se godt ud i bikini eller blive åleslank, men derimod for at få det bedst mulige helbred.

Det skriver Ibi Makienok i et opslag på Instagram.

- Jeg vil være stærk, jeg vil have mit blodtryk ned, jeg vil svede al den medicin, jeg har indtaget de sidste to år, ud, jeg vil mærke, at jeg lever, jeg vil være klar på livet, bokse mod det og vinde kampen, skriver kendissen til et billede, hvor hun sidder i et fitnesscenter i træningstøj.

Den 42-årige tv-vært blev i starten af 2015 ramt af dobbeltsidet nyresvigt. Ibi Makienok var alvorligt syg og indlagt i månedsvis, og den dag i dag er hun kronisk nyresyg.

I april blev den hårdt prøvede kendis hasteindlagt med blindtarmsbetændelse, og Ibi Makienok lægger heller ikke skjul på, at hun ikke træner for fornøjelsens skyld.

- Jeg træner, fordi jeg kan lide det - sagde ingen nogensinde, joker Ibi Makienok i opslaget.

- Jeg vil gerne være her lidt længere endnu, og selv om man ikke kan kontrollere sygdom og død, ulykker og tilfældige trælse ting, så kan jeg kontrollere, hvordan jeg tænker. Og det skal helst være positivt det meste af tiden, skriver kendissen i opslaget.

Se opslaget her:

Jeg træner fordi jeg ka lide det, sagde ingen nogensinde. Eller det ka godt være der er nogen der elsker det. Men det er jo ikke spor sjovt egentligt. Desværre er det nødvendigt. Ikke for at få bikinikrop, for mændene, for at blive åleslank. Jeg vil være stærk, jeg vil have mit blodtryk ned, jeg vil svede al den medicin jeg har indtaget de sidste 2 år ud, jeg vil mærke jeg lever, jeg vil være klar på livet og bokse mod det (og vinde kampen) og så er det sgu en dejlig følelse BAGEFTER.... når jeg trækker vejret helt ned i lungerne, ka mærke blodet bruse, har grinet, pustet og råbt (bandet højlydt) - så gør jeg noget for mig. For jeg vil gerne være her lidt længere - og selvom man ikke ka kontrollere sygdom og død, ulykker og tilfældige trælse ting - så ka jeg kontrollere hvordan jeg tænker. Og det skal helst være positivt det meste af tiden. Men alt med måde. Jeg snupper måske et glas rødvin iaften og en pose popcorn. Nu skal jeg til tandlæge - det er så en lidt vandret oplevelse. Bliver sen frokost idag - så napper en proteinbar i på vejen @easis_udentilsatsukker #træning #opigen @stephanie.agger #LoakService #ad

Et opslag delt af Ibi Makienok (@planetibi) den

Ibi Makienok delte tidligere på året et hudløst ærligt billede af sig selv, hvor ansigtet var helt hævet efter den medicin, hun fik. 

Det modtog hun stor ros for på de sociale medier. 

Privat er den tidligere TV-vært gift med fodboldspilleren Simon Makienok. 

Hun har tidligere dannet par med den svenske fodboldspiller, Tobias Grahn, som hun har sønnen Anakin sammen med. 

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af Ibi: 

Ibi Støving: Vild forvandling

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close