Nyheder3. august 2017

Sygdomsplaget Ibi: Jeg vil svede medicinen ud

Ibi Makienok har været ramt af flere alvorlige sygdomme, og når hun træner, er det for at leve længere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/11242.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Tv-værtinden Ibi Makienok er gået grueligt meget igennem de seneste par år, og den 42-årige kendis fortæller nu, at når hun begiver sig ned i træningscenteret, er det ikke for at se godt ud i bikini eller blive åleslank, men derimod for at få det bedst mulige helbred.

Det skriver Ibi Makienok i et opslag på Instagram.

- Jeg vil være stærk, jeg vil have mit blodtryk ned, jeg vil svede al den medicin, jeg har indtaget de sidste to år, ud, jeg vil mærke, at jeg lever, jeg vil være klar på livet, bokse mod det og vinde kampen, skriver kendissen til et billede, hvor hun sidder i et fitnesscenter i træningstøj.

Den 42-årige tv-vært blev i starten af 2015 ramt af dobbeltsidet nyresvigt. Ibi Makienok var alvorligt syg og indlagt i månedsvis, og den dag i dag er hun kronisk nyresyg.

I april blev den hårdt prøvede kendis hasteindlagt med blindtarmsbetændelse, og Ibi Makienok lægger heller ikke skjul på, at hun ikke træner for fornøjelsens skyld.

- Jeg træner, fordi jeg kan lide det - sagde ingen nogensinde, joker Ibi Makienok i opslaget.

- Jeg vil gerne være her lidt længere endnu, og selv om man ikke kan kontrollere sygdom og død, ulykker og tilfældige trælse ting, så kan jeg kontrollere, hvordan jeg tænker. Og det skal helst være positivt det meste af tiden, skriver kendissen i opslaget.

Se opslaget her:

Ibi Makienok delte tidligere på året et hudløst ærligt billede af sig selv, hvor ansigtet var helt hævet efter den medicin, hun fik.

Det modtog hun stor ros for på de sociale medier.

Privat er den tidligere TV-vært gift med fodboldspilleren Simon Makienok.

Hun har tidligere dannet par med den svenske fodboldspiller, Tobias Grahn, som hun har sønnen Anakin sammen med.

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af Ibi:

Ibi Støving: Vild forvandling

Sponsoreret indhold