Ibi Makienok: Sådan håndterer hun sin sygdom

I år står den ikke på julesteg og risalamande for Ibi Makienok.

I år står den ikke på julesteg og risalamande for Ibi Makienok.

(Foto: Dan Mariegaard)

Fra den ene dag til den anden forsvandt Ibi Makienok fra TV-skærmen. I 2015 blev hun ramt af en bakterie i nyrerne, der krævede behandling med binyrebark-hormon og en sygemelding fra jobbet på Kanal 5.

Siden har man ikke set meget til den sympatiske kvinde, men i sommer tog hun en tjans som radiovært på P3, og langsomt har Ibi kæmpet sig tilbage.

- Ja, det går bedre. Det er en langsom proces. Jeg er stadig på en hel masse piller, for det er man, når man har en nyresygdom. De virker om natten, så der sidder jeg helt frisk til klokken fire-fem. Og så kan man jo ikke have et normalt job. Jeg sidder og skriver lidt – det er rigtig rart, fortalte Ibi, da hun ankom til premieren på filmen ”Trolls”.

Fru Makienok er ikke en kvinde, der sidder derhjemme og venter på, at tingene ændrer sig. Så i stedet for TV-jobbet har hun kastet sig ud i noget helt andet.

– Jeg er gået i gang med en serie om at være mindst. Det er en iværksætterserie. Jeg har for eksempel lige interviewet to folk, der står bag en lille kombuchafabrik på Vesterbro. Ved I, hvad kombucha er? Det er sådan en drik, der er lavet af en svamp. Jeg kan godt lide at holde hjernen i gang, så man ikke bare sidder og har ondt af sig selv.

Nyd flere dejlige fotos af Ibi og manden:

Ibi Støving og Simon Makienok: Smaskforelskede

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close