Svigerdatteren Trine Dyrholm: Britt Bendixen har et hjerte af guld

Britt Bendixen

Britt Bendixen

(Foto: Thomas Laursen)

75-årige Britt Bendixen holdt i sidste uge reception for hendes nye bog med titlen ”Et lyst sind – er ofte en viljessag”.

Og svigerdatter Trine Dyrholm, barnebarnet Aksel på otte år, og sønnen Niclas Bendixen var naturligvis mødt op for at ønske "Vild med dans"-dommeren tillykke med bogen.

– Det er skønt. Der er jo mange historier at fortælle, lød det fra 45-årige Niclas, mens mor Britt i sin tale også pointerede, at hun havde stof nok til en toer.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Britt Bendixen

(Foto: Dan Mariegaard)

Britt Bendixen er kendt for sin skarpe tunge, når hun hver fredag giver danseparrene kritik i det populære danseprogram "Vild med dans". 

Og svigerdatter Trine har da også oplevet, at dansedommeren i privaten også giver sin mening til kende:

– Ja, men hun siger det altid af et godt hjerte. Hun har et hjerte af guld, lød det fra 45-årige Dyrholm, som netop har været på efterårsferie i Spanien med sønnen.

Niclas måtte de undvære, da han skulle arbejde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Britt Bendixen

Til bogreceptionen var ”Vild med dans”-dommerens kæreste Marianne Nybo også med. Kærligheden til den 18 år yngre kvinde er et af de emner, Britt fortæller om i sin nye bog ”Et lyst sind – er ofte en viljessag”. (Foto: Dan Mariegaard)

Se resten af de fremmødte på billederne herunder: 

Peter Frødin

Blandt de mange andre fremmødte var Peter Frödin på 53 år, som har kendt Britt, siden han var bare 15 år gammel. Skuespilleren Peter Frødins mand Jon Jørgensen var også med. (Foto: Dan Mariegaard)

DR’s afgående dramachef Piv Bernth på 61 år var også mødt op for at fejre veninden. (Foto: Dan Mariegaard)

inge Juul Hansen,

– Jeg har kendt Britt i 68 år og har gået til dans hos hendes mor, fortalte Inge Juul Hansen på 72 år. (Foto: Dan Mariegaard)

Anne Laxholm

Anne Laxholm på 66 år var også dukket op for at støtte "Vild med dans"-kollegaen. (Foto: Dan Mariegaard)

Anne Linnet

Vennen gennem mange år Anne Linnet på 64 år var i højt humør, da vi mødte hende til bogreceptionen. (Foto: Dan Mariegaard)
 
Se video fra begivenheden her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close