Nyheder30. september 2017

Britt Bendixen: Jeg har undskyldt til René

Britt Bendixen gav René Holten Poulsen hårde ord med på vejen fredag aften, og dem fortryder hun.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/britt-bendixen-30092017.jpg
 Foto: Aller Media

Det vakte opsigt, da dommer Britt Bendixen fredag aften i "Vild med dans" kommenterede på kajakroer René Holten Poulsens begavelse, da hun skulle vurdere hans evner i dansen jive.

- Jeg har hele tiden troet, at du var en højtbegavet mand. Men hvis du ikke kan lære at danse bedre på en uge, er du ikke så begavet, som jeg troede, lød det fra Britt Bendixen til René Holten Poulsen.

Men de hårde ord var sagt i et frustreret øjeblik, fortæller Britt Bendixen.

Britt Bendixen: - Jeg er ked af det

- Jeg er ked af, at jeg faldt over mine egne ord, og det var slet ikke sådan ment, fordi selvfølgelig mener jeg det ikke.

- Jeg ærgrer mig over, at jeg gav ham sådan en svada, det var ikke min mening, forklarer Britt Bendixen.

Hun fortæller, at hun blev frustreret over, at René Holten Poulsen under aftenens jive ikke havde styr på sine grundtrin.

- Det, jeg gik op i, var, at han havde tre grundtrin i hele sit program, og han gjorde det forkert hver gang. Og grundtrinene skal du kunne.

- Det var ironi, for selvfølgelig er manden begavet. Men jeg bliver så irriteret, når man ikke engang kan gøre grundtrinene rigtigt, og så er det, at jeg går lidt over gevind, og jeg har undskyldt til ham, fordi det var unødvendigt, lyder det fra Britt Bendixen.

Galleri - se alle deltagerne i 'Vild med dans' 2017:

"Vild med dans"-deltagerne 2017

Sponsoreret indhold