Hugo Helmig: Svært at blive kendt

Hugo Helmig.

Hugo Helmig.

Foto: Aller Media

For et år siden udgav den nu 20-årige Hugo Helmig sin første single "Please Don't Lie", og i et nyt interview med B.T. erkender sangtrolden, at det ikke har været helt gnidningsfrit at blive et kendt ansigt. 

- Jeg har haft svært det med at blive kendt og gå uden for på gaden. Det er jo dybt åndssvagt, men jeg er begyndt at tænke over, hvad folk tænker. For to år siden tonsede jeg rundt på cafeerne i Aarhus og var hele tiden uden, nu vil jeg hellere være hjemme sammen med min kæreste eller venner, fortæller han til B.T.

"Wild"-sangeren afslører dog også, at der bestemt også er gode ting ved at være kendt og pludselige tjene penge på at lave musik: Han behøver for eksempel ikke tænke over, om han nu har råd til at invitere kæresten ud at spise eller drikke øl med vennerne. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

I’ve been eager to share ‘Wild’ with you. link in bio

Et opslag delt af Hugo Helmig (@hugohelmig) den

I foråret afslørede Hugo Helmigs mor, Renée Toft Simonsen, at hendes yngste barn snart fløj fra reden for at flytte sammen med kæresten

- Åh ja, rosinen (Hugo Helmig, red.). Han er så sød, så sød. Men vi er ved at afgive rosinen til hans kæreste, Marie. De har annonceret, at de skal flytte sammen... heldigvis i Aarhus, fortalte den dengang bogaktuelle Renée Toft Simonsen til BILLED-BLADET.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Min aller dejligste Marie.

Et opslag delt af Hugo Helmig (@hugohelmig) den

Det var i midten af januar, at det kom frem, at en sød hotelreceptionist havde stjålet Hugo Helmigs hjerte

Det fortalte han i et interview med Politiken.

– Jeg har aldrig mødt en pige, der snakker lige så meget som mig, sagde Hugo Helmig blandt andet til avisen.

De to turtelduer faldt for hinanden, da ”Please Don’t Lie”-sangeren sammen med sine forældre indlogerede sig på et hotel i Aarhus, mens deres eget hjem blev renoveret.

Og Hugo nåede kun lige at sætte benene i foyeren, før han var solgt til stanglakrids til pigen i skranken.

– Jeg syntes bare, hun så megadejlig ud, fortalte charmøren, der tog sin mor med på råd, da han mærkede sommerfuglene i maven.

– Og en dag hvor der ikke rigtig var nogen mennesker på hotellet, stod jeg omme bag ved disken sammen med hende og snakkede i tre timer. Og pludselig var vi bare forelskede. Så nu vil jeg jo bare gerne se hende hele tiden, fortalte en lykkelig Hugo.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close