Nyheder5. august 2016

Sussi: Leos nyrer svigtede lige pludselig

Nyrerne satte ud for den folkekære sanger
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/leo-mandag.jpg
 Foto: Privat

Den folkekære musikerduo Sussi og Leo har været gennem nogle hårde uger. Leo gennemgik sin anden hofteoperation på Holbæk Sygehus i starten af ugen og for en dag eller to siden svigtede hans nyrer. Heldigvis har han fået det meget bedre, fortæller Sussi.

- Leos nyrer svigtede lige pludselig og så måtte han på en anden afdeling for at komme i dialyse. Det fik han i morges. Jeg har lige snakket med ham. Han har det meget bedre nu. Tilsyneladende er hans nyrer begyndt at fungere igen. Vi er spændte på at få at vide, hvad der skete, siger Sussi til SE og HØR.

Nu håber det sympatiske ægtepar, at Leo snart kan blive flyttet til Aalborg Sygehus.

- Jeg har de sidste mange dage hørt: ”jeg kommer til Aalborg i morgen.” Jeg er kommet dertil, hvor jeg tænker: ”Ja, ja. Jeg ser det i morgen,” siger Sussi.

Der har været en del dårlig nyt for Sussi og Leo på grund af Leos hofteproblemer. Begge gør dog hvad de kan for at holde humøret højt – med hjælp fra gode venner.

- Selvfølgelig har vi været kede af det, men det gør ham jo ikke rask at sidde og tude over det. Vi har masser af gode venner på Sjælland, der besøger ham og fortæller hvordan det går med ham. Det betyder rigtig meget, fortæller Sussi.

Sussi og Leo lever på landevejen med spillejobs over hele landet. Det har ikke ligget stille mens Leo har været på sygehuset. Sussi håber, han kan gøre comeback på scenen til september.

- Vi har en god stand-in for Leo. En sød og rar fyr, som jeg har kendt i mange år. Folk har heldigvis været glade. Indtil videre håber jeg på, Leo er klar til september, hvor vi skal ud på en turne rundt i landet. Jeg håber, han er klar til at synge, for heldigvis fejler stemmen ikke noget. Han er lidt træt i stemmen, men det er nok på grund af medicinen, siger Sussi

SE og HØR ønsker Leo rigtig god bedring.

Sponsoreret indhold