Nyheder28. januar 2010

Susan K: Søren ringer ikke mere

Brystbomben har nu fået fred for ekskæresten, som ellers kimede hende ned, da han returnerede fra job i Saudi-Arabien
Nu er Susan K og Søren definitivt færdige med hinanden
Nu er Susan K og Søren definitivt færdige med hinanden
 Foto: All Over

Det har aldrig været helt klart. Slog Søren op med Susan fra Saudi-Arabien, da han svinede hende til i pressen? Var det Susan, der blev sur over angrebet og gjorde det forbi, inden Søren returnerede til Danmark? Eller hvordan var det nu lige, bruddet helt præcis foregik?

Det kan Søren og Susan vist ikke helt blive enige om, men ikke desto mindre fortæller Susan K nu, at Søren desperat forsøgte at få hende tilbage, da han først var hjemme fra sin 1½ måned lange arbejdsferie på et skib i Østen.

Her ringede han jævnligt til hende og sms'ede i ét væk i tiden efter hendes løsladelse fra varetægtsfængslingen, hvor han lovede guld og grønne skove, for at forholdet kunne fortsætte.

- Nu er han stoppet med at skrive - heldigvis. I starten lovede han jo alt muligt, for at vi kunne fortsætte. At han ville droppe arbejdet osv., men jeg gider ikke se ham, fortæller Susan K til SE og HØR.

- Det føltes, som om han var mig utro, da han talte med pressen på den måde, han gjorde. Det gør man bare ikke. Jeg ved jo godt, at han ikke vil folk noget ondt. Han var bare frustreret over det hele. Men jeg aner faktisk ikke, hvad han render og laver. Måske kan vi få et venskab op at stå på et senere tidspunkt. Jeg har fået raset ud, afslører Susan.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/susanksoerenringerikketekst-jpg.jpg- Men var det ikke hårdt at splitte, mens han var i udlandet? Ugen inden han tog af sted, var I jo på romantisk ferie i Rom?

- Nej, jeg tror nærmere, at det var en fordel. Det gjorde det lettere at bryde, at han var langt væk. Når man har ventet i så lang tid på en mand, som jeg havde på det tidspunkt, kan man ikke længere helt huske, hvordan han dufter, føles og ser ud. Det er også derfor, jeg ikke har villet mødes med ham, efter han kom hjem.
Så var det hele bare kommet tilbage til mig ...

Sponsoreret indhold