Nyheder7. januar 2010

Susan K: Søren vil have mig tilbage

Den løsladte realitystjerne har gjort det forbi med kæresten, men nu vil han gerne fortsætte forholdet, siger hun
Det smukke par foreviget, mens de var i Rom og alting var fryd og gammen
Det smukke par foreviget, mens de var i Rom og alting var fryd og gammen
 Foto: Thomas Laursen

Søren Petersen skød for alvor med skarpt mod kæresten Susan K og hendes vilde partyliv, da han erfarede, at hun var blevet anholdt lillejuleaften på et diskotek i Århus. Han ville have hende til at ændre sig som person, hvis forholdet skulle have en chance.

Men nu har Susan selv ladt revolveren og returnerer de verbale salutter.

- Jeg er helt målløs over hans udtalelser. Jeg har spildt min tid. Jeg føler mig totalt til grin, og er dybt, dybt chokeret over de ting, han har sagt.
Jeg har ventet i seks uger på en mand, som udtaler sig sådan der! Det er mangel på respekt og helt utilgiveligt. Det er ikke min definition på kærlighed.
- Jeg har altså ikke brug for en "far", som fortæller mig, hvad jeg skal gøre. Hvis jeg vil i byen med mine veninder - jamen, så gør jeg dét, så længe jeg går alene hjem. Jeg kan jo ikke sidde på mit værelse og lege Tornerose, til han kommer hjem fra sit ophold i udlandet, fnyser Susan K, som gjorde det definitivt forbi i går aftes.

Søren vil tale

- Han er godt klar over, at det er slut, og jeg har også slettet ham fra Facebook. Nu vil han have mig tilbage, og siger, at det er op til mig, hvorvidt vi skal fortsætte. Han vil gerne mødes og tale om det. Jeg kan godt forstå, at han var skuffet, men så kan man snakke sammen som par frem for gennem medierne. Nu siger jeg bare stop, vrisser "Paradise Hotel"-stjernen.

Hun mener, at ekskæresten ikke har helt styr på de frustrationer, han går rundt med.

Syge tanker

- Det er hans syge tanker, der har gjort, at han udtaler sig sådan dér. Jeg har ikke gjort andet end at vente på ham. Han er blevet meget mere jaloux og mistænksom, efter at han kom ud på det skib. Jeg kan godt forstå, at han har det svært med, at jeg går ud, når han sidder alene på et skib i Østen med 60 andre mænd. Men det var jo hans eget valg at rejse fra mig halvanden måned inde i forholdet, og han har jo selv været en stor del af byturene. Vi snakker altså om en mand, der engang i fuldskab forlod mig i vrede alene på Kongens Nytorv, fordi jeg bestilte en pølse hos en pølsemand!

Søren sms'er hele tiden

- Jeg er nok mere skuffet end vred. Jeg er ikke ked af det længere, og jeg har haft 14 dage til at tænke. Jeg er glad for, jeg har fundet ud af, hvilken person han virkelig er, siger Susan, alt imens der ifølge hende tikker endnu en sms fra Søren ind på mobilen...


SE PARRETS KÆRLIGHEDSVIDEO HER

Sponsoreret indhold