Nyheder10. september 2010

Susan K nedstammer fra geni!

Den storbarmede blondine mener at have bevis for, at hun er i familie med en af vor tids største kunstnere
Susan K har brug for noget til at skylle ned med. Hun har nemlig lige fået at vide, at hun nedstammer fra den verdenskendte komponist Johann Sebastian Bach
Susan K har brug for noget til at skylle ned med. Hun har nemlig lige fået at vide, at hun nedstammer fra den verdenskendte komponist Johann Sebastian Bach
 Foto: Claus Poulsen

Indrømmet. Den verdenskendte musiker var ikke den første, der ville melde sig på lystavlen, hvis man skulle rode lidt i reality-stjernens slægt.

Ikke desto mindre er Susan K sikker på, at hun nedstammer fra komponisten i direkte linje. Hendes farfar Martin Bach Nielsen interesserede sig nemlig for slægtsforskning, og fandt via Rigsarkivet i København ud af, at familien nedstammede fra selveste Johann Sebastian Bach.

Læs også: Flytter hjem til syg far

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/september/susan-bachtekst-jpg.jpg


Måske har Susan K ret. Ligheden er i hvert fald slående - det er Johann Sebastian Bach til venstre (Foto: Rikke Nørdum Sonne)

Læs også: Casper C ville imponere Susan K

- Det har da indimellem strejfet mig, hvor Bach-navnet egentlig kom fra, men selv ikke i min vildeste fantasi havde jeg forestillet mig, at berømte Johann Sebastian Bach for mere end 250 år siden havde haft lidt mere end en finger med i spillet, siger Susan K til B.T.

Avisen har dog ikke kunne tjekke, om det rent faktisk forholder sig sådan. Sebastian Bach fik i alt 20 børn og døde i Leipzig i 1750. Ifølge en samtidig avis på grund af: "ulykkelige konsekvenser som følge af en meget uheldig øjenoperation".

Læs også: Susan K nøgen i musikvideo

Susan K har til gengæld fået et regulært klarsyn efter nyheden, og vil nu forfølge drømmen som popstjerne.

- Jeg har altid ønsket mig bogstaveligt talt at blive noget ved musikken, men det er først nu, hvor jeg er i midten af 30-errne, jeg er parat til at satse 110 procent på at føre en musikalsk karriere ud i livet.

Læs også: Se min blomst


Sponsoreret indhold