Nyheder18. august 2010

Casper C ville imponere Susan K

Der gik nærmest ”Klovn” i den, da komikeren inviterede reality-stjernen med i byen. Læs hvorfor
Casper Christensen ville egentlig gerne have festet hele natten med Susan K, men Remees dørmænd satte en stopper for planen
Casper Christensen ville egentlig gerne have festet hele natten med Susan K, men Remees dørmænd satte en stopper for planen
 Foto: Martin Høien

Det startede ganske muntert, men endte en smule pinligt for en partyglad Casper Christensen i lørdags.

Komikeren mødte nemlig Susan K fest med Casper til på First Hotel Skt. Petri, og ville have reality-pigen med videre på diskotek Zen, som Remee ejer.

Læs også: Susan K flytter hjem til syg far

Men den gik ikke. Selv om Remee selv er med i "X Factor", som er Danmarks største reality-show, vil han ikke have andre reality-stjerner ind på sin klub.

Derfor blev Susan K, som tidligere Paradise Hotel-deltager, nægtet adgang til klubben. Ikke engang Casper Christensen kunne gøre noget ved det pinagtige optrin, der mindede mere om et afsnit af komedieserien "Klovn" end en tur i byen.

Læs også: Se min blomst

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/august/casper-c-og-susan-k-afvistt-jpg.jpg


Susan K er ikke velkommen hos Remee, fordi hun har været med i et reality-show (Foto: Claus Poulsen)

Læs også: Ungt kød til Casper
- Det vidste jeg egentlig godt. Men Casper sagde vi skulle på Zen. Så sagde jeg "Nej, det skal vi ikke. Jeg kan ikke komme ind". Men han sagde, at det kunne jeg godt. Så sagde jeg "Skal vi vædde?", forklarer Susan til MSN Starlounge.

Den lækre blondine smuttede i stedet ned på det Paradise-venlige sted Karel van Mander - uden Casper. Der er dog ikke gået skår i venskabet af den grund.

Læs også: Gider ikke kendis-sex

- Jeg har mødt Casper én gang tidligere. Det var til en filmpremiere, hvor jeg hilste på ham og Iben Hjejle. Han er så sød og sjov at være sammen med. Han er virkelig, virkelig underholdende. Han jokede også med, at han ville lave en kæmpe scene, hvis jeg ikke kunne komme med ind på Zen, siger Susan K til MSN Starlounge.

Galleri: Se Susan og Casper i byen sammen her

Læs også om Casper Christensen som UGEN BRANDERT i denne uges SE og HØR!



Sponsoreret indhold