Nyheder13. august 2010

Susan K: Flytter hjem til syg far

Den frække blondine dropper København, for at være tættere på familien
Susan fotograferet på en af hendes mange byrure i København - nu kommer vi måske til at savne den iøjnefaldende blondine
Susan fotograferet på en af hendes mange byrure i København - nu kommer vi måske til at savne den iøjnefaldende blondine
 Foto: All Over

Susan K. vender hjem til Århus. Realitypigen flyttede til København for ca. 5 år siden og har bestemt ikke spildt tiden som partypige i hovedstaden.

Se også: Susan i bad med Søren

Men tag ikke fejl, Susan er også et rigtigt familiemenneske og har derfor valgt at drage mod Jylland, hvor hun har været så heldig at få et job i en Tattoo-butik.

- Min far er syg og ligger på hospitalet. Det er en af grundene til, at jeg har sagt ja til jobbet. Jeg vil gerne være tæt på og hjælpe familien, siger hun til Stiften.dk.

Så når House of Ink på lørdag slår dørene op i Århus' p.t. mest hippe gade, Jægergårdsgade, bliver det med Susan bag disken.

- Jeg kender ejeren. Han har tidligere tatoveret mig i sin butik i Haderslev. Nu åbner han så i Århus og har spurgt, om ikke jeg vil arbejde dér. Det har jeg sagt ja til, fortæller Susan, der dog kun skal tage sig af kunderne og ikke selv føre nålen.

Læs også. Susan K: Se min blomst

Hun beholder indtil videre sin lejlighed i København, men hun regner ikke med at opholde sig ret meget i hovedstaden.


Sponsoreret indhold