Susan K: Jeg er kræsen

Der er grænser – reality-shows kan faktisk blive for åndssvage

Der er grænser – reality-shows kan faktisk blive for åndssvage

Foto: All Over

Du kender hende fra "Paradise Hotel", "Zulu Djævleræs" og "Fangerne på Fortet". Reality-baben Susan K er ikke bange for at vise sig selv og sin smukke krop frem for danskerne - heller ikke i intime og pressede situationer. Men den jyske pige har dog grænser.

Læs også: Susan K.: Flytter hjem til syg far

- Indtil videre har jeg sagt nej til at være med i "Wipeout" to gange. Jeg kan simpelthen ikke se det sjove i at blive slået til plukfisk. Jeg gider ikke skulle ned og bare have tæsk af nogle store maskiner. Ellers tak, siger hun til TjekTV.dk.

Hvis den smukke blondine selv skal fremhæve sit mest pinlige øjeblik på skærmen, er der ingen tvivl:

Læs også: Susan K.: Hjemmehjælper

- Det bliver vist nu på onsdag i "Til middag hos …" på TV3. Jeg har jo lavet virkelig mange dumme ting på TV, så det er stort nu at få lov til at være helt selv uden nogen former for spil og skuespil i "Til middag hos …" Jeg har allerede selv set det meste af programmerne, og jeg synes virkelig, at programmerne giver et meget bedre indblik i os alle sammen. Både mig selv, Rasmus samt Peter og Amalie. Men samtidig er jeg jo også med i ugens afsnit af "Sommer i Sunny Beach", hvor jeg selvfølgelig synes, at jeg skal benytte mig af feje tricks under et kapløb med Flotte Fyr og derfor flasher mine patter. Så der er alt, ligesom det plejer, fortæller Susan K.

Læs hele interviewet med Susan på TjekTV.dk

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close