Nyheder1. april 2016

Stripper-mutter Jessica Sky: Jeg er stolt af mit job

Privat hedder hun Louise og er mor til Henry og kæreste med Mads. Men når hun tager på job, så skifter hun til sit stripper-navn – og hun elsker det
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jessica19_cis_c0.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Lyset er dæmpet, der lyder rytmiske toner fra højtalerne, og i baren står bartenderen klar til at byde gæsterne velkommen i stripklubben Angels Club i Nørregade i København. Men gæsterne i dag er ikke de sædvanlige kunder, men derimod strip-mutteren Jessica Sky og hendes eventpiger. Et sandt drømmejob, hvis du spørger 32-årige Jessica.

– Jeg har altid passet godt ind i den her branche, og jeg er meget stolt af det her erhverv. Jeg har kunnet mærke på nogle folk, at de nærmest har ondt af mig, fordi jeg valgte at blive stripper, men det skal de ikke have. Tværtimod. Det er så sjovt, og jeg er blevet så udadvendt og modig. Jeg behandler folk med respekt, og så håber jeg på at få det samme tilbage, forklarer Jessica Sky, som rigtigt hedder Louise.

Jessica er én af hovedpersonerne i TV3’s nye TV-satsning ”Sexy Business”, og i dag skal der laves optagelser til et afsnit, hvor Jessicas eventpiger skal have taget billeder til kataloget på sky-strip.dk.

Stripper ikke mere
– Jeg er chefen fra bureauet, og så følger man min hverdag med mit stripbureau Sky-Strip, som jeg har haft i syv år nu. Jeg havde så mange jobs selv, at jeg kunne begynde at dele lidt ud af dem, og så tænkte jeg ”hvorfor ikke lave et bureau”. Så det gjorde jeg. I dag stripper jeg ikke selv, forklarer Jessica til SE og HØR.

I programmet får man lov til at se, hvordan det er at arbejde med et mere sexet arbejde, og Jessica viser sig både i sin rolle som strippermutter samt som mor til sin fem måneder gamle søn Henry.

– Man ser, hvordan jeg er både som mor og som Louise, men man ser også, hvordan jeg er, når jeg trækker i Jessica-kostumet og går på arbejde. Jeg er to personer, og det fik jeg smag for, fortæller hun, mens hun deler kostumer ud til eventpigerne Naomi, Kelly og Sara Melissa.

Fotografen Thomas Samsøe gør klar til fotoshootet, imens der bliver skiftet fra vintertøj til bunnypige, militærtøs og fræk politibetjent. Selv trækker Jessica i matroskostumet, og med et smil på læben deler hun champagne ud til sine piger. Nu skal der arbejdes, og det er en fest.

- Jeg har både eventpiger, som er de piger, der er til stede i dag, og så har jeg strippere. Jeg harnok 50 piger i alt. Stripperne går ind og laver et show, og så går de igen, hvorimod eventpigerne skal gøre ting som at være tjener, mixe drinks eller f.eks. læse bingotal op. Vi er meget åbne for forslag, og de er gode til at sætte en fest i gang, griner strip-mutteren, som ud over at være chef for Sky-Strip også arbejder som kostvejleder med speciale i detox.

Stripper for 11 år siden
Louise blev stripper efter en fest, som hun deltog i for 11 år siden. Hun elskede den energi, som det gav festen, og kort tid efter blev hun selv stripper.

- Det bedste ved den her branche er, at den er uden regler og rammer. I Henrys dagpleje, hvor de spørger, hvad jeg laver til daglig, svarer jeg, at jeg har et stripbureau, og det siger jeg med stolthed i stemmen, forklarer Jessica.

Stripbranchen har dog givet nogle udfordringer i privatlivet.

– Det har selvfølgelig ikke altid været lige nemt med kærester. Jalousi er ikke en del af min bevidsthed, og jeg forventer det samme tilbage. Det forstår min kæreste også, og han respekterer både mig og mit job, fortæller hun.

Sponsoreret indhold