Det frække1. april 2016

Derfor er morgensex sundt

Der er ingen grund til at vente til senere på dagen. For morgensex er godt for din krop
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/morgensex.jpg
 (Foto: All Over Press)

Rigtig mange mænd ved det allerede, når de igen og igen vågner op i kampklar tilstand. For om morgenen er mandens hormonværdier helt i top, og i en ideel verden ville det hver gang resultere i en fræk omgang morgensex.

Men det er ikke kun frækt. Det er også sundt med sex om morgenen. Faktisk får det dig til at se yngre ud, og det vil forbedre dit humør resten af dagen.

Det siger sexekspert Samantha Evans til den britiske avis Daily Star.

Find masser af inspiration til denne sunde "morgengymnastik"

Mænd akkumulerer testosteron, når de sover, og fra det tidspunkt de vågner op, har de et tre timer langt vindue, hvor de bobler over af testosteron.

Så der er al mulig grund til at drage fordel af ’morgenjernet’. For det kommer også kvinden til gode – på flere måder.

[node:aller-related-content]

- Voksne, som starter dagen med sex, vil ofte være både lykkeligere og sundere, fortæller Samantha Evans og understreger, at det også vil vække nervebanerne i hjernen og gøre dig klar til en ny dag efter mange timers søvn.

Det kan også være smart for par med børn, da det ellers kan være svært at finde andre ledige tidspunkter til sex. Dog vil mange småbørnsfamilier opleve, at ungerne vågner på den grimme side af tidspunkter, der kan anses for menneskelige. Og i så fald er der ikke andet for, end at sætte vækkeuret til et endnu tidligere tidspunkt og få en rigtig god start på dagen sammen med din partner.

Også selv om man skal kæmpe med knap så sexede sager som døsighed, kropslugt og dårlig ånde.

Giv ikke hel fortabt, hvis du er single. Du kan stadig have denne sunde vane

Sponsoreret indhold