Det frække24. marts 2016

Onani er sundt: Her er det bedste sexlegetøj til hende

Sinful.dk præsenterer de tre bedste stykker sexlegetøj til den lystfulde kvinde - og indbyder dig til at gå på opdagelse i en verden af lækkert sexlegetøj
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/onani_kvinde_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Alle undersøgelser peger på, at onani er sundt (og sjovt). Nogle af de mange positive virkninger, der kommer ud af det er blandt andet, at man lærer man sin krop bedre at kende. Det løsner psykiske og fysiske spændinger i kroppen. Det frigiver endorfiner i hjernen, der giver en lykke-lignende følelse og det kan lindre smerter.

Mange mænd har ingen problemer med at indrømme, at de onanerer (endda tit og ofte) men kvinder går måske lidt mere stille med dørene omkring det, og gør det måske heller ikke i lige så høj grad. Derfor giver vi her lidt inspiration til, hvad der med garanti vil give hende lyst til at liste hånden ned mellem benene lidt oftere.

Rocks Off 120 mm bullet er en effektiv, lille klitorisvibrator, som samtidig ikke er så teknisk krævende og er nem at tage med på farten. Den er formet som en patron og har 5 vibrationsmønstre, som er ret kraftfulde. Og så er den vandtæt, så hun (også) kan nyde den i badet.

[node:aller-related-content]

Hvis hun har brug for virkelig kraftige vibrationer, så er Sinful Magic Wand et oplagt valg. Det store, runde hoved sikrer hende maksimal udbytte af de effektive vibrationer. Og da den kører på strøm er hun garanteret, at den aldrig løber tør for power, mens hun er aller bedst i gang.

En helt tredje mulighed er den prisvindende Womanizer, der er helt unik. Den danner et let vakuum omkring hendes klitoris og skaber pirrende luftbølger, så der opstår en vibrerende og sugende fornemmelse, der føles ekstremt nydelsesfuldt.

Find endnu flere fantastiske vibratorer på Sinful.dk

Der er faktisk ikke nogen undskyldning for ikke at give sig hen til en dejlig omgang onani. Sæt i gang!

Sponsoreret indhold