Stort interview med "X Factor"-Cassandra: Smaskforelsket

Cassandra fra \

Cassandra fra "X Factor" beskriver sig selv som småskør, smilende og meget åben.

(Foto: Mikael Rieck)

Spirrevippen fylder ikke ret meget i landskabet, men humøret er tårnhøjt og stemmen endnu større. 16-årige Cassandra Lolk har i den grad imponeret i årets ”X Factor”.

- Jeg er selv overrasket over, hvor langt jeg er nået. Altså, jeg vidste godt, jeg kunne spille og synge, men jeg meldte mig først og fremmest for at finde ud af, hvor god jeg er, siger sangfuglen med et smil, da SE og HØR møder hende søndag formiddag på Café Kræz i Odense.

Hendes mor, Mette, er til gengæld ikke overrasket over, at hendes humørfyldte datter er gået videre.

– Hun spiller og synger altid og er underholdningen, når vi har gæster, forklarer moderen og understreger, at de musikalske gener kommer fra farmand.

Cassandra har tre ældre søskende, som alle er flyttet hjemmefra. Mette beskriver dem som ”fremme i skoene”, og Cassandra er endda endnu mere fremmelig.

– Hun er hurtigere end de andre og mere moden på den gode måde. Hun får også lov til mere, og så er Cassandra meget åben, fortæller Mette om datteren, som endnu er for ung til at gå i byen.

Og det er ikke noget, som rører den talentfulde sangfugl.

– Jeg gider heller ikke drikke mig fuld. Jeg hader at brække mig, griner Cassandra, der også tilbringer meget tid sammen med sin kæreste. 

– Det er også noget andet, når man har kæreste. Så er det mere stille og roligt, når vi er ude eller sammen med venner, forklarer hun og fortæller grinende, at Oliver stadig ligger derhjemme og snuer. 

De to har været kærester i fire måneder. 

– Vi har kun kendt hinanden i et halvt år, men sådan føles det ikke. Vi kom meget hurtigt ind på hinandens familier og er så meget sammen. Nogle har brug for et frirum, men lige nu har vi været sammen uafbrudt i halvanden uge. Det er ikke noget problem, fortæller Cassandra. 

Læs resten af interviewet med den talentfulde "X faktor"-deltager i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close