X Factor16. januar 2017

X Factor indfører nyt koncept i denne sæson

Nyt workshopkoncept forbereder deltagerne til ’5 Chair Challenge’
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/x_factor_2_0.jpg
 Foto: All Over Press

I år er der hjælp at hente for deltagerne i X Factor, inden en af programmets barskeste omgange. Det skriver DR i en pressemeddelelse i dag.

Programmets efterhånden berygtede ’5 Chair Challenge’, som selv den halvbarske Thomas Blachman kalder ’En grim, ondskabsfuld stoleleg – som om, det var Hitler, der havde opfundet den!’, er ikke for tøsedrenge.

Kort fortalt, går den ud på, at deltagerne synger for såvel dommerne som et publikum. Med det samme skal dommerne afgøre, om den enkelte deltager skal have en af de fem tilgængelige stole, eller om det er permanent exit fra programmet.
Når alle fem stole er besat, skal de resterende deltagere gøre det bedre end mindst én af de fem siddende for at nappe deres stol – og den, der så må vige pladsen, er efterfølgende ude af X Factor.

I har de tre dommere fået en workshopdag i selskab med deres respektive deltagere, så de har mulighed for at være ekstra godt forberedte inden det frygtede udskilningsløb.

Alle tre workshops foregår i Helsingør, men på vidt forskellige locations, som dommerne selv har valgt, ligesom de også selv har sammensat deres individuelle workshops:

Blachman tager sine deltagere med ud at sejle i en Sundbus på Øresund, hvor de synger for ham og efterfølgende modtager skarprettet kritik.

Mette tager på karaokebar, hvor hun hygger med deltagerne og kommer nærmere ind på livet af dem.

Remee tager deltagerne med på en gammel herregård, der nu er et konferencecenter, og her både synger de og har personlige samtaler med ham.

Du kan følge med i X Factor 2017 på DR fredag aften kl. 19:30 – og naturligvis følge alle nyhederne om programmet løbende her på seoghør.dk.

Sponsoreret indhold