Stine Kronborg føler sig stemplet af "mor-politiet"

Stine Kronborg.

Stine Kronborg.

(Foto: All Over Press)

Det var en stolt og glad Stine Kronborg, der for godt en uge siden viste sin søn frem på den røde løber ved årets udgave af prisuddelingsshowet Reality Awards.

Men det er langt fra alle, der er enige i den 37-årige danser og bodybuilders måde at opdrage sit barn på.

I et nyt opslag på sin Facebook-profil skriver Stine Kronborg, at hun er træt af at så mange fremmede har en mening om, hvordan hun skal opfostre sønnen, der får navnet Leo Columbus.

- "Mor-politiet" er efter mig for at tage mit barn med mig overalt - til træning og events, skriver den nybagte alenemor i opslaget.

Stine Kronborg får blandt andet hug for, at hendes søn ikke får nok ro, fordi hun tager ham med ud blandt alt for mange mennesker. Men den vurdering er danse-stjernen langt fra enig i.

Ifølge hende selv lever hun og sønnen et meget isoleret og normalt liv i Nakskov på Lolland, hvor der er masser af ro og faste rammer.

- Til jeres information, "mor-politi", er det vigtigt, at baby møder andre mennesker og bliver holdt af andre end mig. Under de events, jeg har haft ham med til, har han sovet hele tiden, lyder det fra Stine Kronborg.

Derfor opfordrer bodybuilderen folk til at få styr på fakta, inden da blander sig i, hvordan hun opfostrer sin søn.

- Vær venlige at få styr på de rigtige informationer, før I dømmer mig, skriver hun.

Læs hele Stine Kronborgs opslag her: 

/ritzau/FOKUS

Se billeder af Stine Kronborg i galleriet herunder:

Stine Kronborg: Flere frække fotos

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close