Nyheder18. juli 2016

Stine Kronborg er gravid: Vil ikke ligne en fed hval

Selv om Stine Kronborg er halvvejs i sin graviditet, kan det ikke ses på hendes krop. Og det er Stine Kronborg ganske glad for
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-55663.jpg
 (Foto: All Over Press)

Det kom som noget af en overraskelse, da Stine Kronborg for noget tid siden fandt ud af, at hun var gravid. I begyndelsen var fitnessdronningen da heller ikke sikker på, om hun ville beholde barnet.

Stine Kronborg, 37, har dog valgt at gennemføre graviditeten, og nu er hun over halvvejs. Dét er dog ikke noget, som ses på Stine Kronborgs krop eller noget, som påvirker hendes livsstil.

Det fortæller Stine Kronborg til Ekstra Bladet.

- Om morgenen tænker jeg stadig: 'Er jeg i det hele taget gravid?' For når jeg kigger mig i spejlet, synes jeg bare, jeg ligner mig selv, siger Stine Kronborg til Ekstra Bladet og tilføjer:

Jeg havde forestillet mig, at man ingenting kunne, og at maven blev stor. Jo selvfølgelig er der tøj, der strammer lidt nu, men det er også det. Jeg havde forventet, at det ville kunne ses mere, når man var fire-fem måneder henne, og at jeg 'cravede' noget helt specielt. Det gør jeg jo ikke! Jeg har ingen kvalme. Senere på dagen bliver maven lidt større, men det ville den have gjort alligevel med al dét mad, jeg spiser, siger hun til Ekstra Bladet.

Selv om hun er over halvvejs i graviditeten, håber og satser Stine Kronborg på at fortsætte sin bodybuilding-træning:

- Så længe jeg kan blive ved med at være aktiv, gør jeg det. Jeg har da i underbevidstheden, at jeg ikke vil presse mig for hårdt. Men så længe jeg ikke kan mærke noget, ser jeg ingen grunden til bare at lægge mig ned og blive fed som en hval, siger Stine Kronborg.

Stine Kronborg afslørede sin graviditet i begyndelsen af juli. Hun har dog ikke afsløret, hvem der er far til hendes ufødte barn.

Se billeder af Stine Kronborg i galleriet herunder:

Stine Kronborg (billeder kun af hende)

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_22.png

Sponsoreret indhold