Nyheder9. juli 2016

Gravide Stine Kronborg beholder barnet

Holder igen med vægttræningen og er blevet fuldstændig vild med mælk
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-55663.jpg
 (Foto: All Over Press)
Da det tidligere på ugen blev afsløret, at den 37-årige danser og fitness-dronning Stine Kronborg var blevet gravid, havde hun endnu ikke gjort op med sig selv, om hun ville beholde barnet og stod derfor over et af livets helst store dilemmaer. – Om jeg gennemfører denne graviditet, må jeg lige tygge lidt på, sagde hun.
Hun er single og barnet er undfanget som en såkaldt 'smutter', og hun ønsker at holde faderens identitet hemmelig. Hun har ikke brugt p-piller i seks år, og det glippede med at bruge kondom i forbindelse med undfangelsen.
Torsdag skulle hun scannes og ville derefter tage stilling til, om hun ville beholde barnet. Og lørdag fortæller hun til Ekstra Bladet, at hun beholder barnet og er sat til at føde i december. - Jeg beholder det. Jeg er så småt begyndt at vænne mig til tanken, selvom det selvfølgelig stadig er meget nyt, siger Stine Kronborg til Ekstra Bladet.
Se stort galleri med Stine Kronborg: (Artiklen fortsætter under galleriet)

Stine Kronborg (billeder kun af hende)

Hendes meget aktive liv behøver kun lægges en smule om: - Jeg motionerer stadig meget, men tager ikke 320 kilo i benpres mere, siger hun.
Og så har hun - ligesom det sker for mange andre gravide - udviklet en særlig trang efter en bestemt fødevare. Og i Kronborgs tilfælde er det ikke lakridser eller andre usunde ting. - Mælk! Jeg skal bare have mælk! Det drikker jeg normalt heller aldrig, siger hun til Ekstra Bladet.
https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_18.png

Sponsoreret indhold