Nyheder24. maj 2016

Stine Bramsens søn faldt ud fra 1. sal: Sådan går det ham

Stine Bramsens søn Alfred er stadig indlagt og under observation, efter at han lørdag eftermiddag faldt ud af et vindue i et fodboldklubhus i Svendborg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-78833_2.jpg
 Foto: Mikael Rieck

I weekenden oplevede Stine Bramsen enhver forælders værste mareridt. Sangerindens lille søn Alfred, der fylder to år til september, faldt ved et uheld ud af et åbent vindue fra første sal lørdag eftermiddag.

Den lille purk blev i al hast kørt til Odense Universitetshospital, hvor han blev indlagt på intensivafdelingen. Her er den lille dreng stadig indlagt til observation, men ifølge Stine Bramsens agent og direktør i Copenhagen Records, Torben Ravn, er der heldigvis godt nyt om Alfred:

- På vegne af Stine Bramsen kan jeg fortælle, at hendes søn stadig er indlagt til observation i Odense og skal være det et par dage endnu. Men lægerne er heldigvis yderst positive for udviklingen og beskriver drengens tilstand som meget stabil - omstændighederne taget i betragtning. Så stabil at det forventes, at Stine Bramsen og hendes søn udskrives igen allerede inden weekenden, skriver han i en mail til Ekstra Bladet.

Uheldet skete lørdag eftermiddag, da Alfred ved et uheld faldt ud af et åbent vindue på første sal i et fodboldklubhus i Svendborg. Det var meningen, at Stine Bramsen skulle have givet koncert i Svendborg lørdag, men koncerten blev naturligvis aflyst efter ulykken.

Søndag lagde sangerinden et billede på Instagram, hvor man lige anede Alfreds fødder i en hospitalsseng. Som kommentar til billede takkede Stine Bramsen sine mange følgere og fans for de varme ord, der er blevet sendt i hendes retning siden ulykken.

Det er endnu uvist, hvornår lille Alfred bliver udskrevet. Det er derfor også uvist, om Stine Bramsen vil gennemføre en koncert i Silkeborg på fredag og en koncert på Jelling Festival lørdag. Det vil formentlig blive afgjort tirsdag.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_87.png

Sponsoreret indhold