Nyheder28. november 2015

Stine Bramsen blev overrasket over sin forelskelse

Sangeren havde ikke troet, at hun kunne elske nogen så højt, som hun elsker sin mand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_a1f7252.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Det er ikke altid lige nemt at tro på kærligheden, og det kom bag på Stine Bramsen, at hun pludselig stod med både mand og baby.

Det havde hun nemlig ikke selv set komme, men i dag er hun gift med Kasper Adsbøl og har sønnen Alfred på godt et år.

- Jeg havde kendt Kasper et par år, for han er Anders’ (SG fra Alphabeat, red.) bedste ven. Jeg nød altid, når han var i rummet, og vi havde det begge to sådan, at vi blev glade, når vi vidste, at den anden for eksempel kom til en fest. Men vi havde vitterligt ikke selv opdaget, at der var mere imellem os, før alle andre havde, fortæller Stine til Femina.

[node:aller-related-content]

De endte sammen efter en rigtig date, hvor det gik op for dem, at de havde meget til fælles, men hun kastede sig ikke hovedkulds ind i forholde alligevel.

- Det var det der med at sige for evigt og sådan noget. Det havde jeg svært ved, og det provokerede Kasper. Men da vi havde besluttet os for at blive gift, overgav jeg mig. Og jeg sagde også i min bryllupstale til Kasper, at jeg helt ærligt aldrig havde troet, at jeg skulle møde en, jeg kunne elske så højt, som jeg elsker ham. Eller troet på, at kærligheden kunne føles sådan, forklarer hun.

- Men jeg lærte i løbet af et års tid at sige: ”Jeg elsker dig”. Og jo mere, jeg overgav mig til ham, jo mere kærligheden overstrømmede mig, des mere troede jeg på, at det her ville vare ved. At Kasper virkelig var god for mig.

Sponsoreret indhold