Nyheder15. marts 2017

Stig Elling: Uden Steen var jeg død

Der har altid været fuld fart på charterkongen, så ægtemanden har måttet holde ham tilbage og sige stop.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/as201.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Når charterkongen Stig Elling i dag onsdag fylder 70 år, bliver det uden den store festivitas, som ellers kunne passe på den udadvendte mand.

Faktisk har han det ikke specielt godt med netop den fødselsdag.

– Nej, jeg jubler ikke ligefrem, for det er jo en høj alder. Det får mig til at tænke på, at nedtællingen er begyndt, og det er ikke lige min yndlingskop te, fortæller Stig Elling til SE og HØR og fortsætter:

- Jeg har jo haft et fantastisk liv, som ikke er mange forundt. Med 53 år i rejsebranchen er det blevet til en masse oplevelser, og jeg håber da, at der er flere fremover. Så længe helbredet er godt, nyder jeg det og er glad for hver dag, fortæller han.

Siden han som 17-årig startede sit første rejsebureau, har arbejdet været hans liv. Han har stort set altid været på arbejde døgnet rundt, og det har da også haft sine omkostninger.

– For nogle år siden gik det galt. Jeg var også i kommunalbestyrelsen på Frederiksberg, så det blev simpelthen for meget. Jeg skulle stå til rådighed 24-7 og kunne aldrig sige nej, når der var bud efter mig. Jeg brændte mit lys i begge ender, så jeg gik ned medflaget på grund af stress. Heldigvis havde jeg min mand Steen, der lærte mig, at jeg skulle slappe lidt mere af, lyder det fra fødselaren.

Og Stig Elling er godt klar over, hvad der ville have sket, hvis han ikke havde Steen ved sin side.

- Jeg tør godt sige i dag, at uden Steen var jeg død, for han kunne sige stop på mine vegne. Steen er rolig, har overblik og sagde, at jeg skulle tænke mig om, inden jeg sagde ja til for meget, siger Stig Elling.

Læs meget mere om Stig Elling i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold