Stig Elling: Der er guldregn over Danmark

Regnen siler ned i det meste af landet, men det er kun godt, hvis man er ansat i rejsebranchen. 

Danskerne står nemlig på nakken af hinanden for at komme ud af landet efter en forsommer, som ellers har været usædvanlig flot. 

- Som gammel rejsekonge må jeg sige, at der er guldregn over Danmark. Undersøgelser viser, at når det begynder at regne over Danmark i sommeren, så sælger vi 30-35 procent mere, end hvis sommeren er god. Efter en død periode i maj, kan vi virkelig mærke, at folk er begyndt at gå lidt i panik nu her, hvor skoleferien står for døren. Danskerne køber stort ind. En dag som i dag sælger rigtig godt på sidsteøjebliksrejser, fortæller rejseambassadør hos Bravo Tours, Stig Elling til SE og HØR.

Og det er de gode, gamle rejsemål, som danskerne flyver til, når vejret er dårligt. Ingen grund til eksperimenter.  

- Det er de klassiske feriemål, der trækker lige nu. Mallorca, Kreta, Rhodos og Tyrkiet. Der er man helt sikker på at solen skinner, siger han. 

Det store boom for rejsebranchen kommer efter en af de flotteste maj-måneder i mands minde, hvor der ikke var rigtig gang i feriebutikken. Og det bunder i de solglade danskeres psykologi, fortæller Elling.  

- Når først solen skinner, så tror vi, at den blive ved med at skinne. Men så kommer regnen pludselig og vi er inde i den almindelige rytme, hvor man ikke kan regne med sommeren.

Se et galleri med flotte bikinibabes herunder:

Kvinde i bikini - til vejrudsigt

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close