Stig Elling om 35-års forhold: Sådan holder vi magien i live

Stig Elling på Bravo Tours hovedkontor på Gammel Kongevej.

Stig Elling på Bravo Tours hovedkontor på Gammel Kongevej.

Foto: Thomas Laursen

Der har altid været fuld fart på den nu 70-årige charterkonge, men efter over 50 år i rejsebranchen – de sidste mange år i Star Tour – gik Stig Elling faktisk på pension for et par år siden.

– I dag kan jeg gøre, hvad jeg vil, og prioritere mellem arbejde og privatliv, siger Stig Elling, der har været sammen med sin nu 60-årige mand Steen i 35 år. De blev kirkeligt viet den 15. juni 2012.

Og Stig Elling værdsætter virkelig ægtemanden Steens tålmodighed.

– Han burde have Nobels fredspris med den tålmodighed, han har haft med mit hektiske liv. Derhjemme er det ham, der ordner alt lige fra rengøring til madlavning, så jeg bliver rigtigt forkælet. Og så er han den rolige type, man ikke rigtig kan skændes med, siger Stig Elling til SE og HØR og fortsætter med at fortælle om deres ægteskab:

– Et godt ægteskab handler om at give hinanden plads, være positive og huske at sige pænt godnat og godmorgen til hinanden hver dag, mener han.

De to har i kraft af Stigs arbejde rejst meget, selv om det for Stigs vedkommende ofte blev til mere arbejde end ferie. For telefonen ringede hele tiden.

– Vi har altid været i Thailand i januar, men det endte ofte med, at jeg arbejdede. Der skulle hele tiden tages stilling – eller jeg skulle udtale mig i TV, for eksempel. Sådan var mit liv jo, men Steen har altid været der, støttet og hjulpet på alle mulige måder, fortæller Stig.

I dag har parret mere tid til hinanden, når de rejser. Thailand er dog droppet, fordi flyveturene er for lange, så de foretrækker de kortere ture som for eksempel til Nice eller Kreta, som de holder meget af.

Læs meget mere om Stig Elling i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close