Se billedet: Stephanie og mor har fået matchende tatoveringer

Foto: Thomas Laursen

"Årgang 0"-stjernen Stephanie van der Watt har været en tur forbi tatovøren sammen med sin mor Christina.

Her har de fået lavet matchende tatoveringer på håndleddet. 

- Mor/datter-tatovering, skriver Stephanie til billedet.

Motivet, som de to har fået lavet, er en lille blomst. 

Se billedet herunder

Artiklen fortsætter efter billedet

#motherdaughtertattoo

A post shared by Stephanie van-der Watt (@stephanievanderwatt) on

Stephanie van der Watt er kun lige blevet gammel nok til at blive tatoveret. Hun fyldte nemlig 18 år tilbage i januar

Det med pludselig at være myndig, var dog ikke noget, som Stephanie var særligt glad for. 

Da SE og HØR mødte hende til Reality Awards i januar, fortalte Stephanie nemlig, at det hele var lidt svært at forholde sig til.

- Jeg kan faktisk ikke lide det. Jeg går også og siger, at jeg ikke rigtigt kan forholde mig til det der med at folk siger: "Så er du jo rent faktisk voksen". Det er det, jeg ikke kan lide. Det der med, at så er du jo voksen. Det er sådan noget, jeg lige skal forholde mig til. Det kan jeg ikke lige endnu, fortalte Stephanie til SE og HØR

Med sin 18 års fødselsdag kunne Stephanie også markere, at det var ved være slut med "Årgang 0". TV2 har nemlig allerede fortalt, at der kun kommer én sæson mere af den populære dokumentarserie

Selvom Stephanie i 18 år har kunnet følge sit liv på skærmen, så har der været ting, som ikke altid har været lige sjove at tale om. Fx da hun gik fra kæresten Andreas.

"Årgang 0"-stjernen indrømmer, at det ikke altid er sjovt, at alle kan følge med i hendes kærlighedslivs op- og nedture.
 
- Lige på de punkter er det selvfølgelig ikke lige så rart, at man er den, som man er, og stort set hele Danmark følger med, men... sådan er livet jo, det er sådan, mit år har været, og det er det, som der har været sket i mit liv. Så selvfølgelig er det da også klart, at det så er med. Man ville selvfølgelig ønske, at det ikke kunne være med, men... Men det er sådan, det er, fortalte Stephanie til SE og HØR kort før jul.
 
Du kan se interview med Stephanie i videoen herunder

Se flere billeder af Stephanie i galleriet herunder

Stephanie fra "Årgang 0"

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close