Reality14. januar 2018

Stephanie har det svært med at fylde 18 år

Stephanie van der Watt fra "Årgang 0" fylder lige om lidt 18 år, men det kan godt være en svær tanke at forholde sig til

Om halvanden uge fylder Stephanie van der Watt, som hele Danmark har lært at kende i "Årgang 0", 18 år, men hun har lidt svært ved, at hun nu skal til at være voksen.

Det fortalte Stephanie til SE og HØR, da vi mødte hende på den røde løber ved årets Reality Awards.

- Jeg kan faktisk ikke lide det. Jeg går også og siger, at jeg ikke rigtigt kan forholde mig til det der med at folk siger: "Så er du jo rent faktisk voksen". Det er det, jeg ikke kan lide. Det der med, at så er du jo voksen. Det er sådan noget, jeg lige skal forholde mig til. Det kan jeg ikke lige endnu, fortalte Stephanie til SE og HØR.

Selvom hun ikke rigtigt er klar til at kalde sig selv voksen, så er der dog lagt op til en kæmpe fest, når hun træder ind i de voksnes rækker.

- Vi starter hen af formiddagen og hen til om aftenen, hvor vi har noget familie og venner på besøg. De kommer til noget lækkert mad og sådan noget. Så omkring ved 19-20 tiden, der har jeg inviteret rigtigt mange mennesker. Der kommer indtil videre 44 mennesker, fortæller Stephanie, der altså bliver fejret på behørig vis.

Planen er, at Stephanie efter festen derhjemme skal i byen med alle vennerne, nu hvor hun er fyldt 18 år.

Du kan se hele interviewet med Stephanie i toppen af artiklen

Du se hele SE og HØRs dækning fra den røde løber i videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

"Årgang 0" slutter om to sæsoner

Kort før nytår kom det frem, at vi kun får otte afsnit mere af det populære dokumentarprogram.

To sæsoner er nemlig alt, hvad der er tilbage af "Årgang 0".

Så er Christian, Rachel og Stephanie nemlig fyldt 18 år, og så er det forbi med den populære dokumentarserie. I hvert fald i den form, som vi kender den.

Det skrev TV2 i sidste uge. Det var seriens tilrettelægger Anne Hjort, der i et interview fortæller, at det populære TV-program kommer til at slutte.

- Det eneste, jeg kan sige med sikkerhed, er, at "Årgang 0"-serien, som vi kender den, kommer til at slutte, når de unge er fyldt 18 år, lød det fra Anne Hjort til TV2.

Du kan se ALLE billederne fra Reality Awards 2018 i galleriet herunder

Rød Løber Reality Awards 2018

Sponsoreret indhold