Stephanias vilde 2018: Bryllup og hemmeligheder

Stephania Potalivo

Stephania Potalivo

Foto: Mikael Rieck

Mercur, ”Voice Junior” og ”Studie 5” er bare nogle af de steder, hvor seerne har kunnet nyde 31-årige Stephania Potalivo i 2017.

Og 2018 tegner til at blive endnu et år med fart på. 

Da SE og HØR møder brunetten backstage på optagelserne til Kanal 5’s 2. sæson af musikprogrammet ”Studie 5”, der i øvrigt har premiere i februar, kan hun løfte sløret for, at der i fremtiden også bliver nok at se til.

– Det har været et dejligt år. Det er fedt at få lov til at lave forskellige ting. Jeg har primært lavet skuespil tidligere, så det er dejligt at få lov at være med i det her, som er sjov og ballade. Og det har været fedt at være vært i ”Voice Junior”, konstaterer Stephania, som fik sit folkelige gennembrud i TV2 Zulus ”SJIT Happens” og forførte de fleste med sin rytmesans i ”Vild med dans”.

– Der er nogle spændende ting på vej. Jeg skal tilbage til noget skuespil, men det er ikke noget, jeg kan fortælle mere om. Jeg vil betegne mig selv som skuespiller, men det er rigtig sjovt at få lov til at lave TV. Jeg kan bruge det, at jeg er skuespiller, i de her projekter, når vi laver parodier i ”Studie 5”. Vi gakker ud. Når jeg skal præsentere mig selv, siger jeg skuespiller. Men jeg udelukker ikke at lave andre ting, fortæller hun.

Romantisk sommer

Det er ikke kun karrieren, der har taget et ryk i løbet af det forgangne år. 

I maj afslørede hun, at kæresten Nils Petter Bro havde været på knæ.

Så 2018 byder også på et bryllup.

– Jo jo, vi snakker om bryllup til sommer. Der skal ikke gå for lang tid, for så tror jeg aldrig, det sker, ha-ha, siger hun.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close