Nyheder 5. februar 2018

Stephania Potalivo om bryllup: Vi har sat en dato

Langt om længe er der ved at være styr på bryllupsplanerne. Både vielsen, stedet og maden er ved at være på plads

Sidste år blev skuespiller og tv-vært Stephania Potalivo forlovet med sit livs kærlighed, Nils Petter Bro, der er indehaver af den populære restaurantkæde Madklubben.

Nils Petter faldt på knæ, og "Sjit Happens"-skuespilleren sagde selvfølgelig "ja".

Siden har de skulle planlægge et bryllup, men det er først nu, at Potalivo og Bro for alvor er kommet i gang.

- Det er ret meget på plads, men vi holder lige lidt stille med, hvornår datoen er. Man ved jo aldrig, om det bliver ændret, men det er her til sommer.

- Vi har planlagt, hvem der skal med og sendt en "save the date" ud. Og så har vi fundet ud af, hvor det skal holdes, og lige nu er det maden, vi taler om, fortæller den kommende brud.

Hun har tidligere fortalt, at de som det første besluttede sig for, hvem der skal vie dem.

- Min kærestes svoger er præst. Ham har vi et rigtig godt forhold til, så det er helt naturligt, at han skal vie os, fortalte hun.

Men kjolen har hun ikke fundet endnu, selv om hun har en lille idé om, hvordan den skal se ud.

- Jeg skal prøve en masse forskelligt, fordi jeg ikke er helt sikker på, hvordan den skal være. Hvid, vil jeg gerne have. Noget der klæder mig og noget, der er klassisk. Man skal kunne kigge på resten af sit liv, lyder det fra skuespilleren.

I det hele taget er der ikke meget hysterisk brud over Stephania, og hendes kommende mand, Nils Petter Bro, får da også lov til at tage bryllupsbeslutninger.

- Han får rigtig meget lov til at bestemme. Jeg vil ikke være sådan en Bridezilla. Det er meget vigtigt for mig, at det heller ikke bliver en dårlig oplevelse at skulle planlægge det, fortæller hun.

Se interviewet med Stephania Potalivo over artiklen

Se billeder af Stephania her:

Galleri: Stephania Potalivo er danmarks Dejligste 2015

Sponsoreret indhold