Nyheder10. marts 2015

Soulshock mistede kone i ulykke: Nu kan han sige endeligt farvel

Charmayne Maxee Maxwell skal begraves 21. marts
Af af
Charmayne "Maxee" Maxwell skal begraves 21. marts. Her er hun sammen med Carsten "Soulshock"
Charmayne "Maxee" Maxwell skal begraves 21. marts. Her er hun sammen med Carsten "Soulshock"
 Foto: Birger StormForrige weekend mistede den danske musikproducer Carsten 'Soulshock' Schack sin kone Charmayne "Maxee" Maxwell i en tragisk ulykke i parrets hjem i West Hollywood, Californien.

Den 21. marts kan den danske musikproducer så tage endeligt af sked med sin elskede kone. Denne lørdag bliver "Maxee" nemlig begravet i Los Angeles, skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Soulshock efter tragedie: Ord kan ikke beskrive, hvor ødelagte vi er

Det var Soulshock selv, der fandt sin 46-årige kone blødende på gulvet i parrets hjem forrige weekend. Han ringede straks efter en ambulance, men hendes liv stod ikke til at redde.

Siden dødsfaldet er "Maxees" lig blev undersøgt af retsmedicinere for at finde frem til den præcise dødsårsag. De mange stadig svar fra en række toksikologiske prøver, der skal klarlægge, om der var alkohol eller stoffer involveret i dødsfaldet.

- Obduktionen er blevet afsluttet, men konklusionen på den endelige dødsårsag er blevet udskudt. Lige nu afventer vi svar på yderligere nogle undersøgelser, før lægen vil lægge sig fast på en endelig dødsårsag, siger talsmanden fra Retsmedicinsk Institut i Los Angeles, Ed Winter, til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Medie: Sådan døde Soulshocks kone

Det amerikanske medie TMZ mener at vide, at "Maxee" faldt og skar sig på et vinglas og derefter mistede så meget blod, at hun ikke stod til at redde. Angiveligt lå parrets 10-årige søn, Nicolaj Hojer Schack, og sov på sit værelse, da Soulshock fandt Maxee død.

Charmayne "Maxee" Maxwell var i 1990'erne med i r'n'b-gruppen Brownstone, og hun nåede at blive 46 år gammel. Charmayne og Soulshock var gift i 20 år.

Sponsoreret indhold