Nyheder2. februar 2017

Sofie Lindes bryllup må vente: Vi har ikke råd

Det bliver efter alt at dømme ikke et sommerbryllup for tv-værterne Sofie Linde og Joakim Ingversen.

Sofie Linde og Joakim Ingversen (billeder af dem sammen)

Tidligere på ugen kunne X Factor-værtinden Sofie Linde afsløre, at hun har sagt ja til at gifte sig med kæresten og kollegaen, Joakim Ingversen.

Den glade nyhed spredte sig hurtigt, men de overvældende reaktioner på de to DR-darlingers kærlighedsbeslutning er i den grad kommet bag på parret.

- Jeg tror ikke, vi som sådan tænkte det som en nyhed, men det er det jo så blevet, siger Sofie Linde med et smil, da hun torsdag aften ankommer på den røde løber ved Zulu Awards med Joakim Ingversen.

- Men folk er jo mega søde. Det er fyldt med "love". Så vi er mega glade, siger tv-værtinden.

Indtil videre er der dog lange udsigter, til Sofie Linde kan iføre sig en brudekjole og sige lovformeligt ja til sin Joakim.

Der er nemlig ikke sat en dato for brylluppet endnu, og det er der en særlig grund til.

- Det eneste vi ved, det er, at vi overhovedet ikke har råd til at gifte os, så det bliver i hvert fald ikke lige foreløbig, siger Sofie Linde og fortsætter:

- Vi har lige købt en lejlighed og har nok at se til, siger hun.

29-årige Ingversen og 27-årige Linde stod frem på den røde løber som kærester i september 2015, og efterfølgende fortalte DR-værtinden i et interview med Alt for damerne, hvordan de fandt sammen.

- Joakim og jeg har været gode venner i rigtig mange år. Så det her forhold kom bag på os begge egentlig. Der var rigtig mange drinks involveret. Og ja, så skete det bare. Jeg har aldrig prøvet at blive kærester med en bedste ven før, sagde hun til magasinet.

Zulu Awards bliver sendt på søndag fra klokken 20.25 på TV 2 Zulu.

Herunder kan du se mange flere billeder af det glade par:

Sofie Linde og Joakim Ingversen (billeder af dem sammen)

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold