Tillykke! Sofie Linde og Joakim Ingversen skal giftes

Foto: Thomas Laursen

Hun har for tiden travlt med jobbet som vært på DR-programmet ”X Factor”. Men den 27-årige værtinde Sofie Linde bruger formentlig ligeså meget tid på at flyve rundt på en lyserød sky.

Sofie Linde skal nemlig giftes med sin kæreste og bedste ven, Joakim Ingversen.

Det afslørede Sofie Linde, da hun tirsdag aften gæstede Anders Breinholts talkshow ”Natholdet”. Her spurgte Breinholt til, hvordan det gik – og Sofie Linde svarede, at hun ”sgu skulle giftes”.

- Hvem skal du giftes med, spurgte Breinholt herefter kækt Sofie Linde.

- Mulighederne har været mange, men jeg har tænkt mig at gå med min kæreste Joakim. Det var lige, hvad der var, lød det grinende fra ”X Factor”-værtinden.

I september 2015 blev det officielt, at Sofie Linde og Joakim Ingversen var mere end bare gode venner – faktisk havde de været kærester i mere end ét halvt år, afslørede Sofie Linde bagefter i et interview med ALT for Damerne. Her fortalte hun også, hvordan hun og Joakim Ingversen blev kærester.

- Joakim og jeg har været gode venner i rigtig mange år. Så det her forhold kom bag på os begge, egentlig. Der var rigtig mange drinks involveret. Og ja, så skete det bare. Jeg har aldrig prøvet at blive kærester med en bedste ven før, fortalte Sofie Linde i interviewet.

I ”Natholdet” afslørede Sofie Linde også lidt om, hvordan frieriet var foregået.

- Det var faktisk rigtig sødt og klassisk. Han var på knæ, og han havde spurgt min far inden, afslørede Sofie Linde overfor Anders Breinholt, inden hun tilføjede, at der endnu ikke er sat dato på den store dag.

Parret er nemlig lige flyttet sammen i en større lejlighed.

Joakim Ingversen, der er to år ældre end Sofie Linde, har tidligere dannet par med ”Vild med dans”-danseren Claudia Rex, som han fandt sammen med i forbindelse med TV 2-programmet.

Du kan se billeder af Sofie Linde og Joakim Ingversen i galleriet herunder:

Sofie Linde og Joakim Ingversen (billeder af dem sammen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close