Joakim Ingversen har friet til Sofie Linde: Fik dog nej af hendes far

(Foto: All Over)

Kærligheden blomstrer mellem 29-årige Joakim Ingversen og hans 27-årige kæreste, Sofie Linde.

Og kærligheden blomstrer så meget, at børneværten har været på knæ og friet til Sofie Linde.

Det afslørede den kommende brud, da hun tirsdag aften gæstede Anders Breinholts talkshow ”Natholdet”.

 - Det var faktisk rigtig sødt og klassisk. Han var på knæ, og han havde spurgt min far inden, forklarede ”X Factor”-værtinden til Anders Breinholt, inden hun tilføjede, at frieriet ikke helt gik som planlagt for Joakim.

Sofie Lindes far sagde nemlig nej, da Joakim – som traditionen foreskriver – anmodede om hendes hånd.

- Min far er fra Randers, så han havde sagt, "det kan du fandeme tro nej". Men så havde han (Joakim Ingversen, red.) så sagt: "jeg gør det sgu alligevel", forklarede hun, da hun gæstede ”Natholdet”.

Parret er net op flyttet ind i en større lejlighed i hjertet af København sammen med deres hund Kim, og derfor skal de lige have lidt flere penge på kontoen, inden kirkeklokkerne ringer.

I september 2015 stod Sofie Linde og Joakim Ingversen frem på den røde løber og afslørede, at de var mere end bare gode venner – faktisk havde de været kærester i mere end ét halvt år, afslørede Sofie Linde bagefter i et interview med ALT for Damerne.

Her fortalte hun også, hvordan hun og Joakim Ingversen blev kærester.

- Joakim og jeg har været gode venner i rigtig mange år. Så det her forhold kom bag på os begge, egentlig. Der var rigtig mange drinks involveret. Og ja, så skete det bare. Jeg har aldrig prøvet at blive kærester med en bedste ven før, fortalte Sofie Linde i interviewet.

Du kan se billeder af det kommende brudepar i galleriet herunder:

Sofie Linde og Joakim Ingversen (billeder af dem sammen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close