Nyheder22. januar 2017

Sofie Linde og Mikkel Kryger: Bedste venner

Mens Sofie Linde laver ”X Factor” på DR1, sender Mikkel Kryger ”Fuld plade” på TV2, men de to værter er stadig bedste venner.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cxxc00.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Er du til bingo eller syngende danskere? Eller måske mere til Mikkel end Sofie? Fredag aften kl. 20 sender DR1 ”X Factor”, mens TV2 blænder op for ”Fuld plade”.

I front for de to underholdningsformater står henholdsvis Sofie Linde og Mikkel Kryger, som i sin tid begyndte deres TV-karrierer som purunge kolleger.

2009 stod der i kalenderen, da seerne første gang kunne opleve den nu 27-årige Sofie Linde og 33-årige Mikkel Kryger som skønne frontfigurer i Danmarks Radios ”SommerSummarum”.

Det var ”X Factor”-værtens TV-debut, mens Mikkel Kryger tidligere havde lavet fjernsyn på The Voice TV.

Børneprogrammet blev ikke kun startskuddet på to succesrige karrierer på skærmen, men også på et solidt venskab, der stadig er intakt, selv om de i dag ikke længere har deres daglige gang på samme TV-station.

– Jeg lavede MGP i to år, og jeg var med til at starte Ramasjang op. Sofie Linde er jo min bedste ven, og nu skal vi for første gang sende direkte over for hinanden, når ”X Factor” begynder i 2017. Det bliver meget sjovt. Vi mødte hinanden, da jeg begyndte på Danmarks Radio. Vi har været rundt i hele landet at lave sjovt børne-TV, sagde Mikkel Kryger til SE og HØR op til premieren på ”Fuld plade”.

De to bedstevenner møder ofte op på den røde løber sammen til diverse fester, og Sofie har heller aldrig lagt skjul på sine venskabelige følelser for Mkkel.

– Vi kan sige alt til hinanden, og hvis jeg har en dårlig dag, kan jeg komme til Mikkel og snakke med ham om det, fortalte Sofie Linde til SE og HØR, da de netop havde mødt hinanden for første gang i 2009.

Sponsoreret indhold