Nyheder30. december 2016

Sofie Linde: Jeg er den mest pølsede af os alle sammen

Sofie Linde er ikke i tvivl om, at hun er den blandt "X Factor"-kollegaerne, der kan spise flest hotdogs. De tre dommere har dog helt andre bud på, hvem der ville vinde en hotdogkonkurrence

Det er endelig blevet tid til en ny sæson af "X Factor", og i den forbindelse kan du de næste fire fredage komme lidt tættere på programmets fire hovedpersoner.

I anledning af den nye sæson har vi nemlig stillet Thomas Blachman, Remee, Mette Lindberg og Sofie Linde fire spørgsmål, som afslører nogle lidt andre sider af de fire, end hvad vi ser på TV.

For når man skal på TV-skærmen, skal man selvfølgelig også se godt ud.

Derfor er det nok ikke hver dag, nogen af de fire spiser en hotdog. Alligevel har de dog alle fire et godt bud på, hvem der egentlig ville kunne spise flest hotdogs, hvis de alle fire kom forbi en pølsevogn.

Det viser sig dog hurtigt, at der ikke er et åbenlyst svar. Der er altså flere om buddet, når prisen for den bedste hotdog-spiser skal kåres.

Du kan se, hvem de forskellige X Factor-stjerner sætter sit bud på i videoen over artiklen!

De tre dommere, Thomas Blachman, Remee og Mette Lindberg, og programmets vært, Sofie Linde, har især hovedrollerne i de første programmer, hvor de indledende auditions sparkes i gang.

Her hilser de tålmodigt på den ene håbefulde sanger efter den anden, med missionen om at finde de sangtalenter, de mener, kan gå hele vejen.

Det er 10. gang det populære underholdningsshow toner frem på tv-skærmen hjemme i stuerne. Sidste år var det søskendeparret Anilde og Azilda, der under gruppenavnet ”Embrace” løb med sejren.

Du kan se flere billeder af den dejlige "X Factor"-vært, der altså selv mener, at hun er den mest pølsede i X Factor, herunder:

Dejlige Sofie Linde

Sponsoreret indhold