Nyheder31. oktober 2018

Sofie Linde mødt med had efter fødsel

Sofie Linde fik ubehagelige mails fra ukendte kvinder efter fødslen af lille Trine
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sofie-linde-31102018.jpg
 Foto: Peter Grosen

Det skulle være den helt store lykke, da Sofie Linde i februar blev mor til sit og ægtemanden Joakim Ingversens første fælles barn, Trine.

Og det blev det da også, men kort efter fødslen dryppede en række ukendte kvinder malurt i bægeret.

Det skete, da Sofie Linde tre uger efter fødslen af Trine valgte at begynde på arbejde igen som vært for liveshows på "X Factor".

Joakim Ingversen havde indtil da været vikar for Sofie på skærmen.

Så det blev ikke til et halvt års barsel umiddelbart efter fødslen for Sofie Linde, og det huede tilsyneladende ikke en gruppe kvinder.

Og det fik Sofie Linde at vide direkte og utilsløret i emails sendt til den nybagte mor.

- Vi kvinder kan være så fandens usolidariske nogle gange. Der var ekstremt mange, der havde enormt stort behov for at fortælle, hvor ondskabsfuld en mor jeg var, hvor selvcentreret en mor jeg var, fortæller Sofie Linde i et interview med magasinet "Vores Børn".

Der var også kvinder, der på et fuldstændigt fejlagtigt grundlag kritiserede Sofie og spåede, at alverdens dårligdomme ville ramme hende og hendes barn.

- Der var rigtig mange, der skrev til mig og antog, at jeg ikke ammede, og kom med lange historier om, hvordan de sad i vinden og ammede under et træ, og hvordan det havde givet dem det mest harmoniske barn, og nu skulle jeg bare være forberedt på ADHD og depression og alt muligt andet, siger Sofie Linde i interviewet.

I begyndelsen blev Sofie Linde ked af det på grund af de barske mails, men med tiden blev hun mere vred og indstillet på at vise, at hun sagtens kunne være en god mor på sin måde.

- Jeg blev ked af de første par e-mails, jeg fik. Og så blev jeg harm til sidst. Sådan: “Nu skal vise dig! Jeg kan da ikke gøre for, at DU ikke kunne finde ud af det. Men jeg kan altså godt”, siger Sofie Linde til "Vores Børn".

Hun er rykket med "X Factor" over på TV 2, men har i sommer haft tid til købe hus sammen med Joakim Ingversen, så der nu er mulighed for at få Trine på græs i modsætning til udfoldelsesmulighederne i parrets Østerbro-lejlighed.

"X Factor"-værtinden og Joakim Ingversen røbede til Zulu Comedy Galla 2018, at parret har købt hus.

Men de var meget hemmelighedsfulde omkring den kommende bolig, der skal rumme dem, datteren Trine og deres lille bomuldshund.

På videoen herunder fortæller de lidt mere om huset:

- Det er hyggeligt og godt og i nærheden af en god børnehave og alle andre kedelige parametre, som betyder noget, når man bliver forældre, sagde parret.

- Det er et dejligt hus med tag, en have og vinduer, der kan åbnes og lukkes og to døre - der er ikke sparet på noget i den planløsning, sagde Sofie Linde muntert og drillende.

Men et par dage efter afsløringen af huskøbet var der så lidt ekstra til os, der er nysgerrige efter at vide, hvad parret rykker videre til fra deres nuværende bolig.

Sofie Linde havde lagt et foto op på Instagram, hvor hun stod i det, der lignede en baghave med datteren Trine på armen og Joakim ved sin side, mens parrets hund var med i baggrunden.

Bag parret troner deres nyindkøbte hus.

Der er tale om et hvidt hus i mindst to plan med sprossede vinduer og døre, sort tag og en altan på førstesalen ud mod haven.

- Bamse-far, barsels-mor, baby, bomuldshund og ny bolig, skriver Sofie Linde i opslaget.

Hendes følgere er begejstrede, og flere af dem påpeger, at parret nu kum mangler en Volvo for at have hele pakken - Villa, Volvo og vovhund.

Hvor huset ligger røber parret ikke.

Det er ellers kun lidt over halvandet år siden, at parret rykkede ind i en 163 kvadratmeter stor lejlighed på Østerbro i København, som parret siden indflytningen har givet den helt store overhaling.

I år kom parrets datter Trine til verden, og nu er det så tid til at rykke videre.

Lejligheden blev sat til salg for fire måneder siden for 6.798.000 kroner, men parret har siden barberet 800.000 kr. af, så den nu kan blive din for 5.995.000 kroner.

Den er endnu ikke blevet solgt, og du kan smugkigge på billeder af lejligheden her.

Sofie Linde: - Det krævede mange drinks at blive kærester med Joakim Sofia og Joakim begyndte at kalde sig "kærester" for cirka 3,5 år sidenefter at have været venner i mange år op til, at det blev et egentligt kæresteforhold. - Det krævede rigtig mange drinks - jeg har aldrig tidligere prøvet at blive kæreste med en ven, har Sofie tidligere fortalt. Og i januar sidste år afslørede Sofie, at parret skulle giftes. Det skete da hun i 'Natholdet' indviede værten Anders Breinholt og resten af Danmark i, at parret nu var forlovede. Joakim Ingversen havde været på knæ, og Sofie havde sagt 'ja'. - Det var helt klassisk, han havde spurgt min far først, fortæller Sofie. Og Sofies far sagde i første omgang, 'du kan fandeme tro nej', da Ingversen spurgte om datterens hånd, men har ikke protesteret efterfølgende, så det var nok sagt med et glimt i øjet. Og siden da har parret ikke set sig tilbage.

Sponsoreret indhold