Tak for dansen: Søs og Mads er ude af "Vild med dans"

Søs og Mads er uge af \

Søs og Mads er uge af "Vild med dans".

Foto: Claus Poulsen

Finalen nærmer sig i dette års ”Vild med dans”, og de resterende par har alle bevist, at de har styr på både fodarbejde, holdning og teknik.

Alligevel måtte ét par – Søs og Mads – forlade dansefesten fredag aften, selvom de havde gjort alt for at bevise, at de fortjente en plads videre.

Og det var en skuffet Søs, der sagde farvel til ”Vild med dans”-eventyret fredag aften. Hun fyldte nemlig 57 år og havde håbet på at få en billet videre i fødselsdagsgave.

- Men det har været en fantastisk rejse. TAK, sagde en rørt Søs efterfølgende.

Parret røg i omdans mod "Faxe" og Karina, der er blevet ganske garvede, når det kommer til omdanse. Det var nemlig parrets fjerde omdans - og endnu engang kunne fodboldspilleren og hans partner altså se sig selv reddet på målstregen. De er nu videre til semifinalen sammen med Stephania & Morten og Ena & Thomas.

Fredagen bød ”kun” på to danse – men hvilke! For første gang i denne sæson fik vi nemlig den dramatiske paso double og den forførende argentinske tango at se – og dansene var da bestemt også noget, som danserne nød.

De gav den gas, og det kunne ses på dommernes karakterer. For første gang i denne sæson delte dommerne ud af titallerne, og der blev bestemt ikke sparet på de høje karakterer.

Stephania og Morten, som gennem hele ”Vild med dans” har imponeret, scorede sæsonens højeste karakterer – topkarakteren 40 point.

John & Karina og Ena & Thomas fik begge 34 point, mens Søs Egelind, der fyldte år fredag aften, og hendes partner Mars fik 36 point.

Fredag aften bød også på en fællesdans, og denne gang var det også en latindans, som danserne skulle forsøge at imponere med – og så endda til numre fra selveste AC/DC. Igen fandt Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Britt Bendixen og Jens Werner de høje karakterer frem og belønnede parrene med henholdsvis 34 og 36 point. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close