Mads Vad

Foto: All Over Press

Mads Vad Petersen er kendt som den hoftevridende danser, som altid bliver bedste venner med pigerne i succes-programmet ”Vild med dans” ...

Mads Vad Petersen er kendt som den hoftevridende danser, som altid bliver bedste venner med pigerne i succes-programmet ”Vild med dans”.

I dette års "Vild med dans" danner han par med den talentfulde skuespillerinde Mille Dinesen.

Siden 2007 har den dansende Randers-fyr været selvstændig med danseskolen VM Dans. Dog blev Mads Vad for alvor kendt, da han samme år deltog i TV2’s ”Vild med dans”, hvor han med brede bevægelser og flot fodfæste charmerede danskerne med sin dans. Mads Vad har siden hen medvirket i syv sæsoner af programmet, og derfor haft syv forskellige kendte partnere.

Liv Corfixen (2007), Rikke Hørlykke (2008), Lotte Friis (2009), Cecilie Hother (2010), Anne Sofie Espersen (2011), Louise Spellerberg (2012), Mie Skov (2013) og Paprika Steen i 2014. Med partneren Mie Skov opnåede Mads Vad den højeste plads i ”Vild med dans” og parret tog trofæet med sig i valsen.

Da vi lærte Mads Vad at kende i 2007, var han kæreste med barndomsveninden Pernille Petersen. Men i 2013 meddelte Mads, at Pernille var fortid.

- Jeg er single og glad for det. Pernille og jeg er stadig rigtig gode venner og har det godt sammen, fortalte han til SE og HØR.

Der gik dog ikke længe, før den unge danser igen havde dedikeret sit hjerte til en pige. Denne gang til den ni år yngre model Nana Strand. Parret er smaskforelskede, og i 2015 flyttede de sammen.

- Vi er lige flyttet ind til byen.  Jeg havde i lang tid gerne ville ind til byen, så vi satte min lejlighed til salg og begyndte at lede efter noget nyt i centrum, fortalte Mads til SE og HØR.

Mads Vad driver fire danseskoler i henholdsvis Aarhus, Randers og Harlev, mens hans kæreste arbejder som model. Den unge pige skal dog starte på Aarhus Universitet i efteråret 2015.

Mads Vad Petersen
15. oktober 1984
37 år
Xander (søn, født maj 2019)
Pernille Petersen
Nana Strand (g. 2018)
”Vild med Dans”

Find din favorit kendis her:

Close