Nyheder11. november 2015

Søs Egelind: Jeg fik en hilsen fra min afdøde mor

Læs om dengang skuespillerinden fik kontakt til sin afdøde mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/soes_egelind.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

I dag udkommer bogen ”Clairvoyanten – Mit liv som jeg ser det” om clairvoyant Anne-Marie Østersø.

Gennem sin lange karriere har hun hjulpet mange danskere – blandt andre skuespillerinde og ”Vild med dans”-stjerne Søs Egelind, der fik kontakt til sin afdøde mor.

Køb bogen eller en konsultation med Anne-Marie Østersø her

Herunder kan du læse et uddrag af Søs Egelinds historie:

Jeg kom til Anne-Marie en sommer, hvor min mor var død i foråret. Som noget af det første sagde Anne-Marie: ”Din mor er jo gået bort, og nu er hun en engel”.

I det øjeblik lød der et brag. Da jeg drejede hovedet, kunne jeg se, at englen på bakkebordet var væltet. Jeg må indrømme, at jeg blev temmelig chokeret. Anne-Marie sad bare med sit yndige smil, som var det helt naturligt. Hun var så dejlig umystisk.

Anne-Marie kunne se, at min mor havde en stor plads i mit liv, og at hun var min rollemodel. Derfor opfordrede hun mig til at finde et særligt sted i mit hjem, som jeg kunne bruge som en slags alter. Her skulle jeg tænde et lys eller stille en blomst og mindes min mor. Hun sagde også, at min mor ville kommunikere med mig gennem en fugl. Det sagde mig absolut intet, for min mor havde ikke gået specielt meget op i fugle – højst en lørdagskylling. Men da jeg kom hjem fra Anne-Marie den dag, gik jeg direkte ud i haven og plukkede en geogine. Den satte jeg i en vase på min svenske brændeovn, som stod mellem to døre. I samme øjeblik fløj en svale ind i huset. Helt uden at flakse fløj den elegant rundt om mig to gange, inden den forsvandt igen. Jeg blev fuldstændig varm og lykkelig indeni. Jeg følte virkelig, at det var en hilsen fra min mor, og at Anne-Marie havde været den hjælpende faktor.

Mit møde med hende har i det hele taget været terapeutisk, og jeg har lige siden tænkt over de ting, hun sagde. Inden havde jeg regnet med, at jeg skulle være hos hende i omkring 45 minutter. Men det endte med, at jeg var der i fire timer.

Du kan også få glæde af Anne-Marie Østersøs evner. Læs hvordan her

Da vi havde lagt tarotkortene den dag, fik hun virkelig hul igennem og kunne sige en masse. Jeg husker det som en voldsom talestrøm, hvor jeg ikke selv sagde ret meget. For mig var det lidt som at se en film om mit eget liv. Hun kunne fortælle om ting, der var sket, og ting, der ville ske. Hun kunne også se sider, som jeg indeholder, og som jeg kunne gøre mere brug af. Det var så rigtigt, og bagefter følte jeg, at jeg havde fået en slags kærlighedsbad.

Normalt beskæftiger Anne-Marie sig ikke så meget med døden, men hun sagde alligevel, at jeg ikke kom til at dø af kræft, som jeg jo har været ramt af. Det gjorde mig glad – selv om jeg selvfølgelig stadig passer mine kontroller.

Efter clairvoyancen har jeg haft den store at glæde at møde hende privat. Anne-Marie er ikke bare klarsynet, hun er også utrolig sjov og udadvendt. Hun kan tale med alle, og så lever hun et helt almindeligt liv. Hun har bare den der særlige evne.

Sponsoreret indhold