Nyheder5. marts 2024 (opd. 5. marts 2024)

Søren Pape Poulsens forældre takker Danmark for støtten

Efter Søren Pape Poulsens pludselige bortgang takker forældrene Ruth og Svend i et rørende opslag for den overvældende støtte. Viborg-borgere har vist deres respekt ved at lægge blomster ved hans hjem

Søren Papes liv i billeder

LÆS OGSÅ: Forældrene i stor sorg

Midt i sorgen over at have mistet deres søn står forældrene til Søren Pape Poulsen nu frem.

I et rørende opslag på Facebook, der er blevet delt med samtykke fra Pape-familien, kan man se, hvordan Ruth står foran indgangen til sin søns bolig i Viborg.

Og både hun og hendes mand Svend udtrykker deres store taknemmelighed.

Ifølge opslaget, som er formidlet af familievennen Morten Frandsen, formand for de konservative i Vestjyllands Storkreds, understreger ægteparret den store betydning, som danskernes kærlighed og varme har haft for familien i denne svære tid.

- Ruth og Svend takker af hjertet for den varme og kærlighed der bliver vist fra vidt og bredt fra hele Danmark.

- Det betyder mere end I aner, så kæmpe dybfølt tak fra Ruth og Svend, lyder det.

Søren Pape Poulsen afgik ved døden lørdag, efter at han fredag blev ramt af en hjerneblødning under et hovedbestyrelsesmøde i partiet.

Han blev fredag kørt til Odense Universitetshospital, men hans liv stod ikke til at redde, og klokken 13.13 lørdag døde han.

Siden da er det strømmet ind med kondolencer, ligesom borgere i Viborg har lagt blomster ved hans bopæl, som hans mor altså nu har besøgt.

Det bliver i øvrigt biskop over Viborg Stift Henrik Stubkjær, der lørdag klokken 11 skal forestå bisættelsen af den afdøde konservative formand. Noget, som familien selv har ønsket.

Sponsoreret indhold